Pages

Kevätpäivä koiran kanssa

Lähettänyt Ceraci , perjantai 14. maaliskuuta 2014 15:15

Tänään on ollut itsenäisen työskentelyn päivä, koska vapaapäiviähän meillä ei viikolla ole. ;) Kouluhommaa olisi tehtävänä aivan rutosti, mutta hirveästi ne eivät ole edistyneet. Päivä on kulunut ulkoillessa ja sisällä siivotessa.

Aamupäivällä lähdin Viiman kanssa ulos nauttimaan auringosta ja imemään d-vitamiinia seuraavien sateisten päivien varalle. Pääsemme sänkipellolle suoraan pihastamme, joten ajattelin napata kameran mukaan, jos saisin koirasta muutaman uuden kuvan. Nykyään koiraa tulee kuvattua niin harvoin, että edelliset "hyvät" kuvat on jostain puolentoista vuoden takaa. Toki huiskahäntä vilahtelee jatkuvaan kuvissa, mutta vain ja ainoastaan koirasta otettuja kuvia on niukanlaisesti.

Liikkuvan kohteen kuvaaminen on minulle liian hankalaa, joten kaikki kuvat ovat poseerauksia. :D


Viima on siis reilu 5-vuotias lapinporokoiranarttu. Armas karvakasani. Ja sitä karvaa nimittäin riittää...


Alunperin ihastuin "perinteisiin" mustiin merkillisiin porokoiriin, mutta kyllä tämä pieni ruskea karvapallero vei sydämeni kun sain tietää juuri tämän olevan oma pentuni.


Oli muuten vaikea kuvata näin kirkkaalla ilmalla. Koska olisi se helpoin ilma kuvata?  Kuvista tulee aina liian valoisia tai liian pimeitä.


Viiman ilme on niin herttainen. Tuijotus osuu suoraan sydämeen.


Ja pää muuten kallistuu aina samalle puolelle. En ole aikaisemmin kiinnittänytkään tuohon huomiota. :D


Ja tätä mieltä oli arvon rouva koko kuvaustouhusta. Tämä koira ei ole todellakaan  mikään linssilude.


Kuvasin kotimmekin tuolta viereisen pikkujoen toiselta puolelta. Ja ihana sininen taivas. Nyt on sekin mennyt jo hiukan pilveen. Yöllä pitäisi alkaa sataa.


Pajunkissat ovat kukkeimmillaan. Mahtaako pääsiäisenä olla enää yhtään pajunkissoja jäljellä. Kevät tuntuu olevan huimassa vauhdissa. Viime vuonna tähän aikaan oli vielä valtavasti lunta. Toivottavasti viikonlopuksi ja alkuviikoksi luvattu kylmempi jakso ei tuo mitään hirvittävää takatalvea mukanaan. Minä olen nauttinut täysin rinnoin auringosta, lämpimästä ja keväästä.

2 Response to "Kevätpäivä koiran kanssa"

Pelaguu Says:

Oi että, mukava kuulla sinustakin.. tai öh, ehkä en olevain vieraillut täällä tai kirjoittanut mitään. Mutta nyt kommentoin, koska kuvasi ovat mainiot!! :) Ihana ihana hauva!! Juurikin sopivat kuvakulmat ja sää! Ihan hyvä valotus näissä minusta on. Ja pajunkissoja, on niitä kuulemma täälläkin, mutta näin vain pienen pienet..

Ceraci Says:

Hei Pelaguu, kiva että poikkesit käymään. Hiukan tämä päivitystahti on ollut hitaanlaista tällä.. Kiitos kuvakehuista. Valotusta on hiukan korjattu kuvankäsittelyohjelmalla, että näyttäisivät "tasaiselta" sarjalta. ;) Ja taitavat pajunkissat täälläkin nyt hidastaa kasvamistaan. Kahtena edellisenä yönä on tullut lunta ja sitä taitaa olla maassa nyt n. 20cm.

Lähetä kommentti