Pages

Pilkkuja, pilkkuja...

Lähettänyt Ceraci , torstai 11. huhtikuuta 2013 22:59

Pikkutytsyn päikkärit käytin tänään hyödyksi ja ompelin välillä hiukan jotain. Eri kangasvaihtoehtoja pyörittelin hetken aikaa käsissäni ja kun musta trikoo oli liian vähissä, niin kankaiksi valikoitui viininpunainen ja musta-valkopilkullinen trikoo. Tarpeeseen tulivat nämäkin ja olivat loppuillan käytössäkin. Arvaatko mikä tämä on?No puolipotkarithan ne:


Kaavana käytin Ukuli-blogin potkareitten kaavaa, joskin melko rankalla kädellä muokattuna. Ja vielä kaipaa lisää muokkaamista. Olen alkuperäisestä muokannut lahkeisiin lisää leveyttä ja jalkaterän päällisen olen tehnyt yhtenä osana. Ehkä tästä johtuen (?) en saanut vieläkään kantapäätä asettumaan kunnolla, seuraaviin säädän sitten vielä sitä. Sitten taitaakin olla aika passelit meidän neidille. Pari senttiä on housuissa liikaa pituutta, mutta äkkiähän tuo kasvaa, ovatpa ainakin pitkäikäisemmät näin. Yhdet aikaisemmat olen tällä kaavalla tehnyt, mutta nekin taitavat olla vielä kokonaan kuvaamatta.

Sovituskuviakin yritin saada, mutta heti kun Tytsy näkee kädessäni kameran, on ryömimissuunta suoraan kohti. Ja näistä kun olisi kiva saada sitä kuvaa takapuoleltakin. :D

3 Response to "Pilkkuja, pilkkuja..."

Ilona Winebridge Says:

olet todella taitava ompelemaan:)) mukavaa kevään odotelua, kohta jo kait saat ruveta pukemaan kurahaalareita ulkoilureissuille!

Ceraci Says:

Kiitos. :) Kyllä niitä pikkuhlijaa saisi alkaa käyttää. Samoin koiran tassuja saa alkaa taas pyhkiä, ettei ihan niin paljoa hiekkaa kantaudu sisälle. Mukavaa kevään odottelua sinullekin!

Mirva Says:

Sulle on tunnustus blogissani! :)

Lähetä kommentti