Pages

Parempi pyy pivossa...

Lähettänyt Ceraci , sunnuntai 10. maaliskuuta 2013 11:56

No ei ollut pyytä pivossa, vaan eilen käytiin mummon luona synttärikahveella ja katseltiin samalla lintulaudan alla pyöriviä peltopyitä. Kuusi niitä taisi siinä yhteensä olla, oli kuulemma jo muutamana päivänä käyneet syömässä siemeniä. Ja kyllä minä niitä mieluummin tuolla pihalla katselin kuin pivossa olisin pitänyt.

Blogi on viettänyt jonkun aikaa hiljaiseloa ihan vaan sen takia, että nyt on mennyt aika ja energia arjen pyörittämiseen. Unikoulu alkoi ihan mukavasti toimia jo Pikkutytsyllä, mutta sitten iski lenssu ja tuli takapakkia, kun parina yönä hellyin antamaan yötissiä. Nyt alkaa olla jo köhät hävinneet, joten taitaa olla aika panna käytäntöön unikoulun seuraava vaihe. Jos vaikka siirtäisi tytsyn pysyvästi nukkumaan omaan sänkyyn, kun minun vieressä oleminen yleensä aiheuttaa vaan kahta kauheamman itkuhuutoraivarin, kun se maito olisi siinä vieressä ihan paidan takana. :/ Mies on lähdössä viikoksi reissulle maaliskuun lopulla. Sitä ennen olisi kiva saada yöt rauhoitettua, niin jaksaisi tätä arjen pyöritystä yksinään hiukan paremmin.

En muuten ole tainnut täällä vielä kertoa, että olen Buzzadorina ja pääsin osallistumaan nyt pariinkin kampanjaan yhtäaikaa. Buzzadorit siis testaavat tuotetta ja kertovat niistä sitten kokemuksia sosiaalisessa mediassa tai ihan vaikka kasvotusten kavereille. Jos haluat liittyä buzzadoriksi, niin pistä minulle viestiä. ;)

Nyt meillä on kokeilussa Valion Onni -tuotteita ja Möllerin Omega3 pikkukaloja. Vitamiinikalat menevät kuin kuumille kiville, kun Isoveikalle olen antanut ja Pikkutytsy tuntuu tykkäävän Onni-puuroista. Testaukset ovat kesken, kummastakin hiukan lisää juttua myöhemmin. :)

Näitä makuja otin meille testattaviksi.

0 Response to "Parempi pyy pivossa..."

Lähetä kommentti