Pages

Ihkupinkkirusettipipo

Lähettänyt Ceraci , tiistai 26. maaliskuuta 2013 12:18

Yksivuotiaalle tyttöselle oli lahja mietinnässä ja päädyin pipoon, koska lahjan tekeminen jäi viime tinkaan (lue: edelliseen iltaan ja juhlien aamuun). TanttaRallan rusetista katsoin hiukan ohjetta ja pikasurautin pipon. Kokoa ja muotoa pipoon otin Pikkutytsyn piposta. Kävi kuitenkin niin, että kun pinkki kangas ei joustanutkaan niin paljon kuin mallipipo, tuli siitä hiukan liian tiukka. Kyllä se päähän olisi mennyt, mutta kasvunvaraa ei ollut sitten ollenkaan. Niinpä aamulla surautin vielä toisen pari senttiä isomman, josta tulikin sitten juuri oikean kokoinen. Synttärityttö käyttää siis vaatekokoa 74cm ja on tismalleen samankokoinen kuin pikkutytsy, jonka päänympärys on n. 47cm .


Näinollen tuo kuvassa alempana oleva pipo on kokoa 44/46cm ja voisin sen jollekin pipoa kaipaavalle pikkuiselle sopuhintaan luovuttaa. Jos kiinnostaa, niin pistäpä postia osoitteeseen ceraci@gmail.com.

Muoks. otinkin sen käyttöön pikkutytsylle, ei se niin pieni ollut. :)


Kaveri jo pyysikin samanlaista aikuisen koossa, mutta kangas kävi turhan vähiin. Pitää sitä käydä hakemassa ensin vähän lisää. Pinkki kangas on mukavan ohkaista lycra trikoota, joka käy loistavasti kevätsäähän. Rusetin pallokangas on myös hiukan paksumpaa trikoota.

2 Response to "Ihkupinkkirusettipipo"

Riitta Sinikka Says:

♥ tosi söpösiä pipoja! Aurinkoa!!

Ceraci Says:

Kiitos Riitta Sinikka. :) Aurinkoa sinullekin!

Lähetä kommentti