Pages

Testaustuloksia 2

Lähettänyt Ceraci , sunnuntai 24. maaliskuuta 2013 17:29

Jaoin kahteen osaan nämä buzzausjutut, jottei tulisi maratonipostausta. Saatiin siis buzzattavaksi (eli testataan ja kerrotaan blogissa kokemuksia) Möllerin Omega-3 pikkukaloja. Tämä oli hauskaa ja hyödyllistä ja päivän kohokohta onkin ollut, kun otetaan kalavitskuja.

Mitä hyötyä on Omega-3:sta ja D-vitamiinistä? Mölleriltä kerrotaan näin:


"Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne ovat tärkeitä sydämelle (DHA+EPA 250 mg/vrk) sekä aivoille ja näkökyvylle (DHA 250 mg/vrk). D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntäaineita. Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia."
  
 
D3 vitamiiniä me olemmekin syöneet säännöllisesti, mutta Omega-3:a ei ole tähän mennessä erikseen pillerinä (tai muuna lisänä) otettu. Tarve ehkä olisi, kun kalan syöminen on melko harvinaista meidän perheessämme.


Pikkukalat ovat hyytelömäisiä ja selvästi tarkoitettu pikkuväen mieleen. Isoveikka haluaisi niitä syödä useamman päivässä (2/päivä on suositus) ja hakee itse paketin pöydältä jos silmä välttää. :D Koostumus on minun makuuni liian öljyisen niljakas ja makukin melko äklömakea, mutta voisin kuvitella että nirsompikin lapsi söisi näitä mielellään. Pikkutytsyllekin pari syötin pienempinä palasina ja hyvin meni alas, ei jäänyt kurkkuun takeltelemaan.


D-vitamiini ja omega kolmonen on tuonut meille virkeyttä ja piristystä tähän asti niin kylmään kevääseen. Onneksi on tuo aurinkokin alkanut paistaa, niin saa sieltäkin sitten niitä tärkeitä d-vitamiineja. :)


0 Response to "Testaustuloksia 2"

Lähetä kommentti