Pages

Spiraalisukat

Lähettänyt Ceraci , tiistai 19. maaliskuuta 2013 10:34

Itselläni ei ollut enää kuin yhdet ehjät villasukat. Parit sukat on tämän talven aikana kuluneet jo korjauskelvottomiksi. Varret pystyy toisista vielä säästämään, mutta toiset taitavat olla lohduttomasti roskiskamaa. Piti siis ottaa puikoille omat sukat. Ravelrystä etsiskelin inspiraatiokuvia ja ihan kiva ja suhteellisen yksinkertainen malli sieltä löytyikin. Ihan en ohjeen mukaan tehnyt, mutta jotain sinne päin kuitenkin.

Lanka: Teeteen Pallas
Puikot: 3,5mm KnitPron neliösukkikset
Aloitussilmukkamäärä ja koko: 56s, 39


Malli oli kiva neuloa. Uuden silmukankin opettelin, right twist stitch. Suomenkielisestä nimestä ei ole hajua, viisaammat osanevat kertoa? Langan laatuun olen kuitenkin hiukan pettynyt. Neulomisen aikana se oli ihan mukava käsitellä, mutta nyt muutaman päivän jalassaolon jälkeen (eikä ole ollut kuin ihan vähän aikaa kengissäkään) lanka on alkanut nyppyyntyä mielestäni liikaa. :/ Kyllä taidan seiskaveikkaa käyttää edelleen tällaisiin ihan perussukkiin, se on ainakin tähän verrattuna kestävämmän oloista.Toiset sukat meinasin itselleni vielä tehdä tuosta SNYni lähettämästä keltaisesta ihanuudesta. Mutta taitaa välillä puikoille päätyä villahousut, Pikkutytsy on pikkuhiljaa kasvanut ulos edellisistä eikä varastoistakaan tunnu löytyvän sopivan kokoisia tilalle.

2 Response to "Spiraalisukat"

Ilona Winebridge Says:

todella kaunis malli, istuu jalkaan varman hyvin. itse en ole Teeteen langoista kutonut mitään, joten en osaa sanoa mitään sen laadusta.
mukavaa viikkoa Sinulle:))

Ceraci Says:

Malliin olen kyllä erittäin tyytyväinen, nytkin ovat jalassa ja hyvältä tuntuu. :) Mukavaa viikkoa Sinullekin, Ilona!

Lähetä kommentti