Pages

Pääsiäisviikonloppu

Lähettänyt Ceraci , perjantai 29. maaliskuuta 2013 09:30

Olemme tässä pikkuhiljaa lähtemässä lasten kanssa pääsiäisen viettoon. Ohjelmassa on mökillä käyntiä ja siellä vähän leikataan omenapuita ja katsotaan jos voisi jo jotain muitakin kevättöitä tehdä. Illalla sieltä suuntaamme luultavasti mummolaan ja vietämme pääsiäisen siellä. Mies on Alpeilla laskettelemassa, joten turhaan me täällä kotonakaan kökittäisiin. (Sitäpaitsi täällä haisee pahalta, kun joku hiiri on mennyt ja heittänyt henkensä johonkin tohon välikattoon. Rappusissa, yläkerrassa ja keittiössä haisee aivan hirveältä.)

Äsken muuten huomasin, että blogille on tullut täyteen 20 lukijapaneliin kirjautunutta. Tervetuloa uudet lukijat! Toivottavasti viihdytte täällä. :) Sivulatauksia on myös melkein 7000 hallintapaneelin mukaan. Ajattelin sen kunniaksi sen 7000 täytyttyä pistää jonkun pienen arvonnan pystyyn. Olisiko teillä ideoita tai toiveita palkinnon suhteen? Jotain pientä voisi itse tehdä. :)

Tämän kuvan myötä haluan toivottaa aurinkoista pääsiäistä jokaiselle! Toivottavasti nämä ihanat kevätsäät jatkuvat ja ilmat vielä lämpiävät.


0 Response to "Pääsiäisviikonloppu"

Lähetä kommentti