Pages

Sula pian pois lumi

Lähettänyt Ceraci , sunnuntai 7. huhtikuuta 2013 00:41

Perjantaina kävin Piha- ja puutarhamessuilla katselemassa ja keräilemässä ideoita omalle pihalle. Multasormea syyhyttäisi jo, mutta paikoitellen on vielä yli puoli metriä lunta. Plääh. Onneksi on alkanut sentään näyttää jo hiukan lupaavalta, kun keskipiha on jo melkein sulanut ja kuiva. Ehkä se kevät sieltä tulla jolkottaa. Isoveikan kanssa ollaan siemeniä jo pari viikkoa pistetty multaan, tuloksiakin on nähtävissä jo.


Messuilla näin kukkasien lisäksi aivan ihanan keinustuolin. Voi, tuollaisen haluaisin. Ei minulla ole sisälläkään, mutta voin vaan kuvitella kuinka kiva olisi pihalla istuskella neulomassa ihan oikeassa puutarhakeinutuolissa.


Viimeksi kun kävin kontissa, niin meinasin jo ostaa sisälle keinutuolin. Tuo akvaario lähtee tuosta olohuoneen nurkasta, niin siihen tulisi tilaa. Jos hommaisinkin kirjahyllyn sijasta keinutuolin. :D Vaikka tulisi se kirjahylly/vitriinikin tarpeeseen, ei meillä liikaa säilytystilaa ole. Työhuoneen ainoa kirjahylly tuskailee ja huokailee painonsa alla. Siitä pitäisi pistää jotain kirjoja vaikka kiertoonkin, kun ei niitä luettua tule. On vaan niin vaikea luopua kaikista ihanista ja rakkaista kirjoista. Jokaisella on oma tarinansa ja syynsä miksi ovat eksyneet hyllyyni.

7000 sivulatauksen raja tuli muuten tunti sitten täyteen. Vieläkään en ole arvontapalkintoa keksinyt (tai oikeastaan en ole kerennyt edes miettimään), joten ehdotuksia otetaan edelleen vastaan. :)

Nyt kuitenkin taidan painua nukkumaan. Väsyttää, kun viime yö meni valvomiseksi. Onneksi, kerrankin, Pikkutytsy yllätti ja nukkui yli kahdeksaan. Normaali heräämisaika on ollut kuuden ja seitsemän välillä tässä viime aikoina. Meillä on ollut univaikeuksia viime aikoina, kun yötissittely lopetettiin. Viime viikolla sorruin ja aloitettiin se sitten uudestaan. Ja nyt yritetään taas lopettaa. Hermoja raastavaa puuhaa.

2 Response to "Sula pian pois lumi"

Anonyymi Says:

Aivan ihana kiikkutuoli ;) Minun tekisi mieli moista sisälle, mutta pelkään, että koira tunkisi tassunsa alle, kun se tykkää majailla sen tuolin alla, jossa istun.
SNYsi

Ceraci Says:

Meilläkin koira nukkuu aina jaloissa, mutta osaa onneksi kiikkustuolia väistää, kun siihen istahdan anoppilassa tai äitini tykönä. :) Pakettisi muuten odottaa jo postissa, mutten ole sitä kerinnyt hakemaan (huomenna tai lauantaina sitten viimeistään). Kiitos! :)

Lähetä kommentti