Pages

Huhtikuun SNYpaketti

Lähettänyt Ceraci , tiistai 16. huhtikuuta 2013 10:23

Sain jo viime viikon lopulla pakettini haettua kotiin, mutta koneella ei ole kerinnyt kamalasti istua. Nytpä sitten pääsen esittelemään tämän, kun sain Pikkutytsyn nukkumaan päikkäreitä.

Tämän kertainen paketti oli väriltään sininen. Se sisälsi kaksi kerää sukkalankaa ja ohjeita sukkiin, origamipaperia ja -taitteluohjeita (on muuten vähän aikaa, kun olen origamijuttuja tehnyt, kiva päästä vähän verryttelemään muistia ja taitoa), Moda-lehden, valassaippuan, namuja Viimalle ja suloisen koirakortin terveisineen.


Kiitos kovasti kivasta paketista salaiselle ystävälleni! Viimakin kiittää omasta osuudestaan. ;) Namut maistuivat kuulemma herkullisilta. Sukkalangat pääsivät aloitettavien jonoon ja Modastakin bongasin pikaisella selauksella pari toteutuksen arvoista juttua.

Nyt on minulla puikoilla jättiprojekti (mun mittakaavassa), joka on kohtapian valmis, kun vaan kerkeisin istumaan puikot kädessä sohvalla pari tuntia (ja tietty päättelyt ja pingottaminen vielä lisäksi). Sen jälkeen on taas mietinnän paikka mitä sitä sitten alottaisi. Nykyään kun koitan tehdä niin, että vanha valmiiksi ennen uuden aloittamista. Muuten niitä aloitettuja on vaikka kuinka paljon. :D Viime vuoden kyjyilystä niitä aloituksia on edelleen tuolla jemmassa.

 Arvonta on muuten käynnissä vielä tämän viikon loppuun, kannattaa käydä katsastamassa. :)

4 Response to "Huhtikuun SNYpaketti"

SNY Says:

Anonymiteetin vuoksi on tuo arvonta nyt pakko jättää ;)
Kiva, että origamit ovat tuttuja ja etenkin, että koira tykkäsi nameistansa :)

Red Dragon Says:

Hieno paketti!
Itse olen myös ottanut tuon, että eka aloitettu työ valmiiksi ennen kuin aloittaa toisen :D

Anonyymi Says:

Ihana tuo kortti! Heti kiinnitin huomiota, että airedalen pentu, meillä köllöttelee usein aikuinen sellainen sohvalla :) Mulla on myös tuo periaate, että uutta ei aloiteta ennen kuin vanha valmis - mutta piti tässä pikkasen joustaa, tein isomman työn välissä keskossukkia keräykseen kun alkoi niin tökkiä pitkän matkaa neuloa vaan sileää oikeaa...

- hopeahippu-

Anne-Mari Says:

Ihanan väriä lankoja ja muutenkin ilmeisen mieleinen paketti ollut, se on aina mukavaa.

Lähetä kommentti