Pages

Pääsiäispaketti SNYltä

Lähettänyt Ceraci , maanantai 11. maaliskuuta 2013 08:22

Torstaina oli jo postissa, mutta en kerinnyt enää hakea. Perjantaina aamulla kurvattiin postin kautta kun lähdettiin Helsinkiin GoExpo messuille. Heti kun pääsin autoon, avasin paketin.


Paketista löytyi mahtavan pirteän keltaista Silja sukkalankaa ja ohje helppoihin pitsineulesukkiin. Ohje ja lanka pääsee kokeiluun heti kun olen edelliset saanut pois puikoilta. Lisäksi oli servettejä suttunassuille, ohransiemeniä ja pupuja pomppimaan ohran joukkoon, sulkia pääsiäisaskarteluun ja koiralle "hammasharjoja".

Ohranjyvät kylvettiin eilen noiden tavallisten rairuohojen viereen. Laitettiin Isoveikan kanssa torstaina myös vihanneskrassia kasvamaan ja siinä on nyt jo aivan mielettömät lehdet. On kyllä nopeaa kasvamaan. Poitsu kerkesi eilen jo varmaan kaksikymmentä kertaa kysymään, että joko laitetaan puput ja tiput ruohon sekaan. No ei laitettu vielä, odotellaan ensin, että vähän kasvaa. :D Sulat pääsivät odottamaan vielä vähäksi aikaa pääsiäisaskarteluja, eiköhän me tänäkin vuonna virpomisvitsoja tehdä ja käydä virpomassa mummot ja mammat. Viimakin on tyytyväinen paketin annista, noita koiran hammasharjoja on meillä ollut ennenkin ja kyllä tuo koira rouskuttelee niitä mielellään. :) Ja SNY, ei meidän porokoira kovin jätti ole, taitaa olla siitä siroimmasta päästä, kun painoa on n. 14kg. Se näyttää välillä vaan kokoistaan isommalta, kun on keskimääräistä porokoiraa karvaisempi. :D Pitääpä ottaa joku päivä Viimasta kunnon kuva ja tuoda vaikka tänne näytille. Se on vaan astetta haastavampi tehtävä, kun siitä ei oikein kunnon kuvia tunnu saavan. :D Pistänpä muutaman esimerkin:
No hyvä on, kyllä siitä joskus ihan kelvollisiakin otoksia saa. :)


5 Response to "Pääsiäispaketti SNYltä"

SNYsi Says:

Mukava, jos paketista on iloa kaikille.

Onkos tuo todellakin lapinPOROkoira eikä lapinkoira. Kuvissa näyttää enemmän lapinkoiralta. Meidän suvun porokoira on myös tuollainen ruskea ja painaa n. 30 kiloa eli tuplasti teidän :)

Ceraci Says:

Juu, kyllä se on lapinporokoira. :D On vaan tuollainen pitkäletti. Tämä meidän tyttö on tosiaan aika sirpakka, kaverin uros painaa myös varmaan jotain 25kg:n luokkaa.

Red Dragon Says:

Ihanan paketin olet saanut.

Suloinen hauveli. Hieman painavampi kuin meidän pikkuinen XD

Sinisen sohvan emäntä Says:

Kaunis paketti! Tulee varmasti kivat kevätsukat. Kaunis koira.Joko ne tiput tänään voisi laittaa?

knea Says:

Pirteän keltaisen paketin olet saanut.
Kiva, että löysit blogiini ja tunnistitkin vielä. Täytyy tunnustaa, että kävin blogiasi tutkimassa pian sen jälkeen kun kirjauduit blogini lukijaksi ja aika äkkiä tajusin kukas se täällä kirjoitteleekaan.
Aurinkoisia päiviä teille sinne etelään!

Lähetä kommentti