Pages

Piristysruiskeita päivään

Lähettänyt Ceraci , tiistai 26. helmikuuta 2013 15:15

Äsken kävin postilaatikolla ja siellä oli jälleen mukava ylläri salaiselta ystävältäni. Kaunis kortti pääsi jääkaapin oveen piristämään meidän arkista eloa.


Viime viikollakin ystäväni muisti minua, kortti tuli Thaimaasta saakka. Melkein kateellisena luin Thaimaan terveisiä, kun itselläni on niin hirveä matkakuume. :)


Mukavia nämä yllärit siellä laskujen seassa, kiitos!

Pari päivää olen potenut jotain ihmeellistä kevätväsymystä. Millään ei saa mitään itsestään irti. Jumppaan lähdin eilen illalla, mutta ei sekään oikein maistunut. Varsinkaan kun tunnin piti olla zumbaa, mutta ohjaajan flunssan takia se vaihdettiinkin lennosta lihaskuntotunniksi. Yh.

Unikoulu on pikkuhiljaa alkanut toimia. Reilu viikko nyt on menty yöt ilman yöimetyksiä. Aluksi olin kaksi yötä pois kotoa ja mies hoiti pikkutytsyn nukkumiset. Yöt menivät ilmeisesti lähinnä huutaessa, niin kuin meni vielä kolmaskin yö. Neljäntenä yönä huudettiin enää muutaman kerran n. 15min ja viides, kuudes ja seitsemäs yö vaikuttivat jo huomattavasti paremmilta, tyttö nukahti pikku silittelyn jälkeen. Mutta... viime yön olin yksin lasten kanssa kotona, joten eiköhän sitten taas ollut kunnon hulinat päällä. Tytsyn kanssa valvottiin kolme tuntia ja melkein koko aika meni huutaessa. Vaippakin käytiin alakerrassa vaihtamassa, mutta ei auttanut yhtään asiaa, huuto jatkui heti kun mentiin takaisin sänkyyn. Nyt on tytsy toisilla päikkäreillä ja toivottavasti ne ovat sen verran pitkät, että kerkeän itsekin hiukan ummistaa silmiä. Jos ensi yöstä tulee samanlainen, niin miten ihmeessä mä pysyn huomenna enää hereillä, kun tänäänkin olisi ollut jo tulitikuilla tarvetta silmäluomien väliin. Toiveissa kuitenkin on, että yöt rauhoittuvat ja minäkin alan taas nukkua parempia unia. Meillä on näköjään mennyt niin, että pojalla on isänsä unenlahjat (nukkuvat kuin tukit) ja tyttö on äitinsä tavoin herkkäuninen (herätään molemmat pienimpäänkin risahdukseen).

Mulla olis tuolla kamerassa muutama fiilistelykuvan mun viime viikon hiihtolomareissusta Helsinkiin. Voisin katsoa, josko siellä olisi julkaisukelpoisia otoksia, niin voisin pistää tännekin. :) Tai sitten menen vaan päikkäreille. Katsotaan nyt...

4 Response to "Piristysruiskeita päivään"

Soph Iru Says:

Mä muuten unohdin ottaa ne kuvat sulta. :P Ja arvaa kuka kärsii nyt vaelluskuumetta?

Ilona Winebridge Says:

Ihana sny sulla, kaunis sydänkranssi. saas nähdä mitä itse saan aikaiseksi, isäntä haki tänäin metsälenkillä koivunoksia.
päikkärit oli hyvä ratkaisu, tsemppiä teille unikoulun kanssa:))

Reppanainen Says:

Tsemppiä unikouluun! Sinulle on jotain blogissani, käyhän kurkistamassa ;)

Ceraci Says:

Soph Iru: No, saat ne sitten ens kerralla. :)

Ilona: Niin on ihana SNY minunkin mielestäni. :) Jotain tuollaista risukranssia suunnittelin vääntäväni keväällä, kun pääsen risuja hakemaan. Ja päikkärit eivät muuten silloin toteutuneet, tytsy heräsi juuri kun sain postauksen tehtyä. Vaikka selvisi kyllä valvomisten syy, ylhäällä nökötti uusi hammas. Nyt on taas hiukan rauhoittunut kun kaksi uutta hammasta ovat puskeneet tiensä pintaan.

Reppanainen: Kiitos tsempistä ja tunnustuksesta, palaan siihen myöhemmin. :)

Lähetä kommentti