Pages

Ylläripaketti

Lähettänyt Ceraci , tiistai 5. helmikuuta 2013 12:44

Eilen hain postilaatikosta ensimmäisen paketin Salaiselta neuleystävältäni. Paketti tuoksui jo ulkopuolelle ihanalta ja hiukan aavistelin mitä se sisältää. :)


Siellä tuoksui Forsmanin Suklaa -tee. SNYni oli lukenut laihisprojektista ja jätti suklaan väliin, tämä sai korvata sen. Tee pääsi heti testiin ja totesin sen herkulliseksi. :) Herkutteluosastoa oli myös suklaamustikat, joita Isoveikka jo himoitsi. Taidetaan välipalalla hiukan tänään maistella niitäkin. Lisäksi löytyi kaksi kerää "Bambinoa bambinoille" ja lehti, jossa paljon ihania pitsineuleohjeita lapsille (+tietty muitakin ohjeita), sekä suklaanaamio, jonka säästän itsenihemmotteluviikonloppuun parin viikon päähän.

Paketin mukana oli shetlanninlammaskoira -kortti, jossa oli mukavat terveiset. Meillä oli muuten ennen Viimaa sheltin ja ajokoiran sekoitus Lila-koira, joka näytti aivan ajokoiralta mutta luonne oli sheltin. :)

Ihana yllätys tänne lumimyräkän keskelle. Tämä päivä taitaa mennä näitä juttuja hypistellessä. Kiitos!

9 Response to "Ylläripaketti"

Ilona Winebridge Says:

Ystävät ovat arvokkaita, kuulostaa mukavalta tämä SNY-juttu!
ps Sinulle olisi jaossa tunnustus blogissani:))

Sinisen sohvan emäntä Says:

Suklaa-tee kuulostaa ihanalta, näin keventäjän näkökulmasta. Soma paketti, lankaa ja korttia myöten.

Anne-Mari Says:

Tosi kiva paketti. Täytyykin itse kokeilla tuollaista suklaateetä etsiä. Joskus olen suklaakahvia maistanut ja se ei ollut hyvää. Jokos on langoille suunnitelmat selvät?

Ceraci Says:

Ilona: Kiitos tunnustuksesta, palaan siihen myöhemmin. :)

Sinisen sohvan emäntä: Suklaatee myös maistuu ihanalta. Ja 0 kaloria tulee tästä nautinnosta. :)

Anne-Mari: Mies sanoi myös, ettei suklaakahvi ollut kummoista, mutta kyllä tämä tee on hyvää. Vaikka minä kyllä tykkään melkein kaikista mahdollisista teistä. Suunnitelmat langoille on vielä kesken, luultavasti jotain Pikkusiskolle, mutta sen tarkempaa tietoa ei vielä ole.

KäteväEmänta Says:

Mukavan paketin olet saanut.

Ceraci Says:

KäteväEmäntä: Kiitos, niin on kyllä minunkin mielestäni. :)

Jaana Says:

Mukava ja monipuolinen paketti =)

Reppanainen Says:

Todella kaunis tuo koirakortti! Se minut blogiisi houkutteli =) kiva ja monipuolinen paketti! Nuo suklaateetä en ole maistanut, mutta nuo suklaamustikat ovat kyllä niin hyviä! Mjaiskis!

Ceraci Says:

Jaana: Totta puhut, kyllä oli SNY saanut mahtumaan kaikkea kivaa pakettiin. :)

Reppanainen: Minäkin pidin koirakortista, tuossa koiran katseessa on jotain niin lempeätä ja viisasta. Suklaamustikoista on puolenpussia jo maisteltu. Toisen puolikkaan maltoin jättää toiseen kertaan. Hyviä oli!

Lähetä kommentti