Pages

Pinnasuoja

Lähettänyt Ceraci , sunnuntai 17. helmikuuta 2013 12:55

Pikkutytsyllä on edessä unikoulu. Ihan vaan koska en ole saanut nukkua kunnon yötä sitten raskausaikojen jälkeen. Pinnasänkyyn siis tarvittiin uusi suoja. Vanha on kyllä olemassa, jonka tein Isoveikalle, mutta se ei toiminut enää tytsyllä. Ensinnäkin se oli sininen (mikä nyt ei ollut se kaikista häiritsevin asia) ja kangas oli jotain puuvillasekoitetta, joka piti hirveää ääntä kun sitä raapi kynsillä. Tytsy on herkkäuninen tapaus, joten oli tehtävä hiljaisempi, ettei turhaan heräile jos käsi osuu reunaan.


Kangas on Jyskistä. Edullista kangasta, mutta jonkun verran värivirheitä. Ei kyllä haitannut minua.


Samalla tein hiukan korkeamman kuin edellisestä, ettei sinne tänne sojottavat kädet ja jalat eksy koko ajan pinnojen väliin. Korkeutta on n. 30cm.


Solmimisnauhat tein leveästä kanttinauhasta, jonka taitoin kaksinkerroin ja ompelin yhteen kolmipistesiksakilla. Nauhat ompelin sisävanun (jota kaksi kerrosta) ja molempien ulkokerroksien läpi. Toivottavasti ei repeydy irti, niin kuin edellisessä sauman väliin ommellut nauhat tekivät.


Nyt puuttuu enää sitten nukkuja. Unikoulu pitäisi pitää, mutta itseltä ei oikein tunnu löytyvän jaksamista. Tiedän, että jossain vaiheessa kuitenkin luovutan, kun kyllästyn kantamiseen, hyssyttelyyn ja huutamiseen, ja annan maitoa. Jolloin kaikki siihen asti nähty vaiva on ollut turhaa. Voi kun joku voisi tulla ja tehdä sen minun puolestani.

6 Response to "Pinnasuoja"

Soph Iru Says:

Musta ei ois äidiksi, mä varmaan vaan hankkisin korvatulpat. :P

Ceraci Says:

Sophiru: :D Mäkin varmaan pitäisin niitä yöllä, kun unikoulu toteutetaan, mutta en tykkää niistä yhtään. :D

Venus Says:

IHANA suoja!! Tsemppistä unikouluun!

Ilona Winebridge Says:

kauniin ja käytännöllisen pehmusteen olet tehnyt Ceraci:) tytsi on oppinut niin nopeasti uusia taitoja et varmaan vaikuttaa sekin osaltaan uneen. toivonpa et unikoulusta saisitte toivomanne avun, hyviä kokemuksia siitä on monella. jos yö unesi jäävät vähiin, niin yritä nukkua päikkärit vaikka. Tsemppiä

SNYsi Says:

Ihanan värinen pehmuste. Tuollaisessa on varmaan kiva nukkua.
Vauhdilla tuntuu pieni kehittyvän. Saat kohta juosta perässä koko ajan. Toivottavasti saat vastapainoksi rauhallisia öitä.

Ceraci Says:

Venus: Kiitos. :)

Ilona: Joo, tuntuu tuo uusien taitojen oppiminen vaikeuttavan nukkumista. Unikoulu on käynnissä, mutta toistaiseksi hiukan heikoin tuloksin. Toivottavasti pian helpottaisi.

SNYni: Kiitos, sitä toivon minäkin, että uni maittaisi nyt tuossa sängyssä. :) Rauhallisia öitä odotellessa. Ja kiitos postikortista! Tuli eilen perille. :)

Lähetä kommentti