Pages

Pelkkää juhlaa

Lähettänyt Ceraci , lauantai 9. helmikuuta 2013 22:18

Kuluva viikko on ollut juhlintaa. Ollaan siis juhlittu miehen ja minun kymmenvuotista yhteistä taivalta, sekä miehen synttäreitä. Viikolla käytiin kahdestaan syömässä Turussa Wanhan Paronin kellarissa. Ihana hiilikellariin rakennettu ravintola, jossa monta pikkuista "salia" ja herkullinen ruoka. Unohdin ottaa kameran mukaan, mutta voisin kirjoittaa omaa juttua, kun saan miehen kännykästä kuvat koneelle. Perjantaina oli kaveri kylässä koko päivän ja leivoin siinä samalla hiukan suklaabanaanimuffinseja ja minikinkkupiirakoita, joita sitten ollaan herkuteltu tänään ja jatketaan vielä huomenna. Voitte siis arvata miten on sujunut tällä viikolla pisteitten laskeminen. :/ No, ensi viikko on uusi viikko. Nyt meinaan herkutella vielä huomisen.

Alkuviikosta suunnittelin ja tein miehelle syntymäpäivälahjaksi säilytyspussin tabletille ja korvanapeille. Toiveena oli tarralla kiinnitettävä, läpällinen ja musta (tai tumma). Ja tällainen siitä tuli.


Mustaa paksua puuvillakangasta ja reunat kanttasin vinonauhalla. Mä en sitten hiukkaakaan tykkää ommella vinonauhaa, mutta ihan hyvin se tähän silti meni. Ihme kyllä. Pussukan etupuolella on tarrakappale, johon saa sitten kiinni tuon nappipussukan tarvittaessa, niin pysyy mukana menossa.


Pakko oli väriä sujauttaa mukaan ja pikkupussukan vuori on oranssia kangasta. :)

0 Response to "Pelkkää juhlaa"

Lähetä kommentti