Pages

Vyötärön pienennys 1.

Lähettänyt Ceraci , tiistai 16. maaliskuuta 2010 08:49

Ensimmäinen punnituspäivä oli eilen. Ja vaaka näytti niinkin hurjia lukemia kuin -100g. No, miinusta sekin. Pääasia, että ei plussaa.

Tämä hirvittävä flunssa, joka on ollut riesana jo yli viikon, ei ota talttuakseen. Pää on täynnä räkää ja keuhkot huutavat armoa, kun koko ajan yskityttää. Parempaan taidetaan kuitenkin olla jo menossa ja toivona on, että tällä viikolla vielä nähdään terve päivä.

Odottelen lumien sulamista jo. Pururadoilla on kiva käydä koiran kanssa lenkkeilemässä, mutta kun sinne ei saa nyt mennä ilman suksia. Ja minähän en hiihtimiä vedä jalkaani. Ala-asteen jälkeen en ole omia suksia omistanut ja muiden hiihtimien kokeilu on jäänyt yhden käden sormilla laskettaviin kertoihin. Ei ole minun lajini, ei. Sen sijaan tänä talvena on enenevissä määrin alkanut tehdä mieli lumikenkiä. Näitä peltoja kun on tässä, niin mikäs sen kivampaa olisi siellä tallustaa, kuin lumikengillä. Tänä vuonna kun ei taida kovin kummoista hankikantoakaa tulla. Viime keväänä oli jonkun aikaa ihan mahtava kanto. Viiman kanssa käveltiin Anoppilan lähettyvillä muutaman kerran. Eikä jalka painunut kertaakaan hangen läpi. Nyt ei tarvitse mennä kuin kompostilaatikolle (jonka polkua ei olla aurattu sitten viikon 8 lumimyrkskyn jälkeen), niin heti on jo kengät täynnä lunta.

Siispä täällä toivotaan joko kunnon hankiaista tai sulaa maata. Ei mitään välimuotoja. :D

4 Response to "Vyötärön pienennys 1."

Jatta Says:

Minua kyllä pelottaa tuo lumien sulaminen. Se mutakaukalo, joksi tämä piha muuttuu, yäk! Miksei lumi vaan voisi jonain yönä hävitä, jälkiä jättämättä...?

Lumikenkäily kiinnostaisi itseänikin. Eilen yhdestä tavaratalosta bongasin vajaat 20e maksavat lumikengät. Samaa alumiiniputkea, mistä putkirinkatkin on. Ei olis paha hinta kokeilusta.

Ceraci Says:

Jep, mudasta en minäkään niin välitä. Jännällä odotan, että millainen tästä meidän pikkupihasta tulee, kun ensimmäistä vuotta asutaan. Piha on kuitenkin tuollaista savipohjaista, missä on sitten hienoa soraa päällä. Toivotaan, että soraa on tarpeeksi.

No ei olisi paha hinta kokeilusta. Toisaalta, nyt kevätaikaan voisi löytyä alennuksella hiukan parempiakin kenkiä. Pitäisi vaan lähteä kaupunkiin katsomaan, mitä on tarjolla.

jarna Says:

Flunssassa elimistö aina kerää nestettä.Nyt tiukkana ettet sorru lohduttelemaan itseäsi herkuilla ja énsi viikolla vaaka näyttää jo ihan eri miinuksia!

Ceraci Says:

jarna, kiitos tsempistä. :) Pitää kyllä myöntää, että ihan pikkusen herkkuja olen maistanut, mutta paaaaljon vähemmän kuin normaalisti. Toivotaan, että vaaka ei siitä maanantaina suutu. :)

Lähetä kommentti