Pages

Riks räks poks

Lähettänyt Ceraci , maanantai 1. maaliskuuta 2010 08:47

Kone perhana sitten otti ja hajosi. Juu, ei mitään, en mä sitä oliskaan tarvinnut. Hemmetti! Käynnistyy, blue screen, sammuu, käynnistyy uuddelleen, blue screen, sammuu, jne... No kiintolevyt onneksi ovat ehjänä, joten tiedot ei mihinkään häviä, pitää iskeä vaan ulkoiseen koteloon ja toiseen koneeseen kiinni.

Nyt sitten surffataan tällaisella "vanhalla" (taitaa siis olla uudempi kuin oma kone) läppärillä, jonka Pekka on joskus jostain pelastanut. Ei tämäkään ole ihan täydellisessä kunnossa, mutta paremmassa kuin oma. Huoh, uutta tekisi mieli, mutta tietokonerahastoon kun ei ole kertynyt vielä sataa euroa enempää ja sillä ei taida mitään saada. Varsinkaan kun mulle ei kelpaa se huonoin, hitain ja halvin. Haluan vähän paremman, ettei tarvitse taas vuoden päästä olla vaihtamassa.

Ei muuten sujunut Tampereen loman loppu ihan niin auvoisesti mitä olin kuvitellut. Melkein kaikki huoneistossa asuvat kävivät sitten läpi oksu-ripulitaudin, jonka norovirukseksi päättelimme. Itse sairastuin tiistaina juuri ennen kuin piti lähteä Viiman kasvattajan luo kyläilemään. Ja ai että kun otti päähän. Mä olin odottanut sitä kauan. Olisi ollut niiiin kiva päästä päästelemään tuosta koirasta hiukan höyryjä ulos ja turisemaan kasvattajan kanssa. No, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

1 Response to "Riks räks poks"

Jenni Says:

Nyt vasta huomasin kuvahaasteen ja siihen on vastattu. Ikävää että teidän lomareissu meni sairasteluksi!

Lähetä kommentti