Pages

Vauvatanssia

Lähettänyt Ceraci , tiistai 23. maaliskuuta 2010 19:41

Tänään on ollut oikein hulinatiistai. Ja niin on muuten kolme seuraavaakin tiistaita. Iltapäivällä oli ensimmäinen Tanssi vauvaa -ryhmän kokoontumiskerta, jonne ilmoittauduimme Nikon kanssa. Mukana oli myös kaveri vauvansa kanssa, kiva nähdä heitäkin siinä samalla. Saatiin Nikon kanssa kiva harrastus tuosta ja on siitä äidillekin hyötyä kuntoilun muodossa. Niko käy ihan kivasta käsipainosta jo, kun painoa on varmaan se 8,5kg. Vauvatanssissa siis tanssittiin helppoja kuvioita vauvat sylissä. Ja välillä huilailtiin ja tanssitettiin pelkästään vauvaa. Kädet ovat vieläkin ihan lötköt, kun tunnin verran melkein koko ajan kantoi Nikoa lähes samassa asennossa koko ajan. Huh! Tämä kurssi kestää kymmenen kertaa ja viimeiselle kerralle ovat kuulemma yleisökin tervetullutta katsomaan. Pitääpä kysäistä, josko tuo isi tai isovanhemmat haluaisivat tulla.

Kaupungilta sitten kiidettiin kotiin ja lähdettiin vaunulenkille nukuttamaan Nikoa koko perheen voimin (ja samalla siis tietty ulkoiluttamaan Viimaa). Lenkin jälkeen huitaisin jogurtin naamaan ja taas menoksi. Tällä kertaa Viiman kanssa, kun on koirakoulu ilta. Nämä kaksi siis ovat neljän viikon ajan päällekkäin, joten kiirettä riittää ainakin yhtenä päivänä viikosta.

Koirakoulussa oli aivan loistava kerta tänään. Viiman kanssa sujui yhteispeli hienosti. Siitä lisää kiinnostuneille Viiman blogissa.

Paapii-blogissa on muuten arvonta menossa, käyppä kurkkaamassa.

2 Response to "Vauvatanssia"

Zannis Says:

Moikka!

Kuulostipas kivalta toi vauvatanssi! Olis kiva kokeilla - tosin, kun kantelee tuota yli seitsenkiloista kotona päivittäin, jos ottaisi tanssiaskeleita välillä radion tahtiin, niin ajaisiko se saman asian :D :D

Ceraci Says:

Heips Zannis! Kannattaa katsoa onko paikallisella MLL:llä Tanssitaan vauvaa -kurssia. Sellaisen mainoksen minä jostain bongasin ja kiinnostuin. :) Vaikka kyllähän toi radion tahtiin tanssahtelu hyvä korvikekin on. ;)

Lähetä kommentti