Pages

Sisävaippa, tiimaimu ja kirppistelyä

Lähettänyt Ceraci , perjantai 12. maaliskuuta 2010 18:28

Eilinen päivä meni kaupoissa ja kaupungilla juostessa. Lähdin tuulettumaan kaverin kanssa ja kierreltiin hiukan kangaskauppoja ja kirppareita. Mitään hirmulöytöjä ei tehty, mutta kiva oli päästä välillä pois kotoa.

Kirpparilta löysin luultavasti käyttämättömän mustikka-puolukka bodyn (70cm), joka on ollut siis tässä tämän vuotisessa äitiyspakkauksessa. Ostin pois, kun maksoi 50senttiä ja meillä ei oikeastaan ole muita seitsemänkymppisiä bodyjä. 68:t alkaa olla pieniä ja 74:t kuitenkin vielä hitusen isoja. Niitä olen käyttänyt kestovaippojen kanssa, kun tarvitaan hiukan enemmän tilaa. Sitten löysin myös aikuisten flanellipyjaman. Saa nähdä mitä siitä tulee. Pistänkö vaipoiksi, vaiko teenkö kenties imuja. Tai jos otankin itselleni käyttöön. :D Kivoja nallen kuvia siinä jokatapauksessa on.


Sitten käytiin Eurokankaassa ja Jättirätissä. Eurokankaan saalis oli sininen mikrofleecepala, vähän kuivaliinaa ja tuollainen autokuvioinen trikoopala. Jättirätistä ostin tuota oranssi-keltaista pulia ja ompelukoneeseen lisää neuloja, kun edellinen vääntyi joku aika sitten.


Ja koska edellisenä päivänä loppui tarranauha kesken (tai siis pehmeä puoli nauhasta on häviksissä), niin ostin sitä ja jatkoin tänään vaippaompelua. Nyt valmistui kestovaippayhdistyksen kaavalla L-kokoinen sisätaskuvaippa. Ulkopuoli Eurokankaan palalaarista flanellia, peppua vasten taas mikrofleeceä ja sisällä kolme kerrosta kierrätysflanellia. Imuun tuli kolme kerrosta paksua kierrätysfroteeta.


Semmoisia tällä kertaa. Nyt testaamaan uutta vaippaa Nikolle.

0 Response to "Sisävaippa, tiimaimu ja kirppistelyä"

Lähetä kommentti