Pages

Kasarimuotia

Lähettänyt Ceraci , tiistai 2. maaliskuuta 2010 00:32

Äiti toi ennen Nikon syntymää mun ja pikkuveljen vanhoja vaatteita. Silloin kävin ne läpi ja päätin odottaa, että kumpi syntyy, kun valtaosa oli kovin vaaleanpunaista. No, poikahan se sieltä sitten tuli, joten pinkit hamoset jää käyttämättä. Nyt sitten komppasin laatikon läpi ja valkkasin muutaman isomman ja parempikuntoisen vaatekappaleen pyykkiin ja kokeiltavaksi. Aika nihkeältä vaikuttaa potkuhousujen mahtuminen, ovat melkoisen pieniä vaikka kokolapussa lukeekin 70.

Tällaista sieltä löytyi:

Trikoopaitoja ja Säästöpankki -t-paita "Säästän ensimmäistä miljoonaani"


Pari collegepaitaa, mustapinkki paita vaikuttaa itsetehdyltä.


Villapaita ja pipo


Potkuhousuja: keltainen on neulottu, sinipilkulliset (ötököitä) flanellia ja kolme muuta froteisia. Noissa pinkeissä on ihana koira-aplikointi. Meinaan ottaa siitä mallia ja kokeilla tehdä jotain omaa sillä.


Pari potkupukua. Molemmissa oli kulumaa varpaiden päissä ja polvissa. Minä tai pikkuveli ollaan nähtävästi osattu jo kontata tämän ikäisinä. Niko kun ei vielä inahdakaan. Ei tykkää olla edes mahallaan.


Näitä alan testailemaan. Noista potkuhousuista ei tainneet mitkään sinisävyisistä sopia. Noh, kokeillaan pinkkejä ja keltaisia. Noi keltaiset nyt ainakin ovat isoimmat. Kasarilla näytti joustofrotee olevan muotia, kun kaikki potkupuvut ja -housut vaikuttivat olevan (paria poikkeusta lukuunottamatta) sitä. Mikäs siinä, varmasti miellyttävä materiaali vauvan päälle. :)

Nyt taidan painua pehkuihin. Perheen miehet menivät jo melkein tunti sitten, eiköhän se ole naistenkin aika siirtyä jo yläkertaan höyhensaarille.

1 Response to "Kasarimuotia"

Miina. Says:

Kivoja vaatteita! :D Mun pikkuveljellä on ollu kans tollanen valko-vihreä potkupuku! :)

Lähetä kommentti