Pages

Uusi yritys päivän kuville

Lähettänyt Ceraci , tiistai 4. joulukuuta 2012 00:15

Viime kuussa Photo a day -haaste jäi hiukan puolitiehen. Alkukuusta kuvia tuli otettua, mutta en niitä saanut julkaistua. Voi olla, että pistän jossain vaiheessa tänne, mutta ajattelin nyt aloittaa uuden kuun uusilla kuvilla.

Tässä siis (lähinnä itselle) muistutukseksi tämän kuun aiheet.

Eka päivä jäi kuva ottamatta, kun aamu kahdeksalta en ollut herännyt ja ilta kahdeksalta istuin autossa ilman kameraa. Joten toisesta päivästä aloitettiin, jolloin aiheena "peace" eli rauha.

Rauhallinen lumimaisema kotipihalta.

Tänään aiheena "something you held". Pitelin tänään käsissäni jos jonkinmoista rasvapurnukkaa ja kosmetiikkatuotetta. Olin nimittäin Oriflamen asiakasillassa. Tavoitteena oli uudistaa vanhentunutta meikkipussia ja kyllähän sieltä kaikenlaista löytyikin.

Kaupanpäälliseksi tuli käsirasva kuiville käsille.
Tarpeeseen tuli!

2 Response to "Uusi yritys päivän kuville"

Ilona Winebridge Says:

joka päivä törmään uusiin mielenkiintoisiin valokuva haasteisiin täällä ihmeellisessä blogistaniassa! tää kuva päivässä-projektikin vaikuttaa aikaskin kivalta jutulta. Nytpä käynkin aina sun blogis kurkkaamassa päivän kuvasi. tuo rauhallinen talvinen maalaismaisema on mun juttujani, kosmetiikka kaukana minusta;))

Ceraci Says:

Ihan joka päivä en lupaa kuvaa ottaa. Mennään ihan vaan sillä fiiliksellä, että kuvataan kun siltä tuntuu. :) No hiukan samalla lailla on minullakin, maalaismaisema tuntuu omalta, kosmetiikka ei niinkään. Näin pakkasilla on vaan pakko ainakin rasvailla käsiä, kun rystyset halkeilee.

Lähetä kommentti