Pages

Mustavalkoinen ja katto

Lähettänyt Ceraci , keskiviikko 5. joulukuuta 2012 16:51

Tässä eilisen ja tämän päivän kuvat. Eilen oli aiheena musta ja valkoinen. Paljon meidän kämpässä ei ole pelkkää mustaa ja valkoista, kun tykkään niiden kanssa yhdistellä kirkkaita värejä. Pöytäliina on kuitenkin mustavalkoinen. Ostin sen pari vuotta takaperin Tallinnasta ja on jo kulahtanut ja värjääntynyt, joten haluaisin uuden. Se on kuitenkin vielä ehjä, joten ajaa asiansa edelleen. Ehkä sitten keväämmällä hommaan jonkun pirteän kesäisen liinan.

Lehmäkuvio oli silloin hauska idea, kun keittiön verhoissakin
on lehmiä. Nyttemmin se on alkanut kyllästyttää.
Oikeasti haluaisin pitää pöydällä kaitaliinaa, mutta pöytälevy on niin huonossa kunnossa, että vaatii hiontaa ja maalausta/lakkausta. Pöytä on tuollainen pirtinpöytä ja on tuotu anoppilasta tänne silloin kun tähän muutettiin. Vanha pöytä oli aivan liian pieni meidän mahtavan isoon keittiöön.

"Looking up" -kohdan toteutin ihan kirjaimellisesti. Katsoin ylös tästä paikalta jolla istun. Kattohan se siellä. On muuten ainut pinta tässä talossa, mitä ei olla maalauksen lisäksi remontoitu mitenkään. Vuokranatajamme on remontoinut (tai siis työmiehet ovat) tämän talon 2006 ja paljon on mennyt alkuperäistä vaihtoon. Ainuita säilyneitä ovat pönttöuuni, puuhella ja leivinuuni, sekä tämä katto. Tykkään tuosta katosta. Olisin tykännyt varmasti myös alkuperäisestä lattiasta, mutta se on piilotettu ruman laminaatin alle. Oma talo jos olisi, niin kurkkaisin mitä sieltä alta löytyisi.


Olipas nämä kuvat nyt hiukan mitään sanomattomia. Taisin mennä siitä mistä aita on matalin. :D Ei ole ideasuoni kukkinut viime päivinä. Suunnaton väsymys painaa päälle ja siitä syytän tätä pimeyttä. Valoisampaa aikaa odotellessa...

1 Response to "Mustavalkoinen ja katto"

Ilona Winebridge Says:

aina ei tartte lähteä "merta edemmäs kalaan" tykkäsin kuvistasi ja erityisesti niitä avaavista jutuista:)) tuo pöytäliina kuva sopisi hyvin myös mustavalko-maanantai haasteeseen, postaa sinne!
monessa rempassa on suomenniemellä kätketty uusien pintojen alla alkuperäistä kaunista pintaa, mikä harmi

Lähetä kommentti