Pages

Illanviettoa

Lähettänyt Ceraci , sunnuntai 9. joulukuuta 2012 01:57

Muu perhe lähti lauantaiaamuna kohti Tampereen kylpylää ja jäin koiran kanssa kaksi kotiin. Äidin oma viikonloppu siis pitkästä aikaa. Päivä kului jouluostoksilla miehen veljen kanssa. Jotain löytyikin, mutta eihän sitä täällä voi paljastaa, kun joku "väärä" ihminen voi tulla kurkkimaan. ;)

Illan suunnitelmat olivat sitten lähinnä viiniä/siideriä, saunaa ja wiitä. Miehen veljestä sain wiin pelaamiseksikin seuraa ja kyllä sitä tässä on muutama tunti tullut sitten taas pelattuakin. Olen aikaisemmin ollut ihan mielettömän intohimoinen konsolipelien pelaaja, mutta lasten myötä on sekin jäänyt. Silloin lukioaikana pelailin jatkuvaan, kun yksin asuin, mutta nykyään ei arjesta löydy aikaa pelailuun muulla kuin kännykällä (Angry Birdsiä tietenkin ;) ).

Ihanan rentouttava ilta siis on ollut. Tässä tunnelmakuva alkuillasta, kun olin vielä kaksin koiran kanssa kotona. Saunan jälkeen sytyttelin kynttilät ja nautin lasillisen Teerenpelin Lempi Mustikkaa. Nams.


Näitä viikonloppuja lisää, kiitos.

2 Response to "Illanviettoa"

Ilona Winebridge Says:

välillä on ihan hyvä saada olla vain omassa seurassa ja tehdä omia juttuja tai olla vain ja nauttia sit vaikkapa lasillisesta menneen kesän viiniä ja unelmoida takkatulen lämmössä. ihana pönttöuuni teiltä löytyykin. meitä harmittaa, kun edelliset omistajat ovat purkaneet kaikki pönttöuunit pois.

Ceraci Says:

Niin on, pieni hiljentymishetki kynttilöineen ja takkatulineen on kyllä ihanaa.

Pönttöuuni tänne ollaan onneksi jätetty. Ja puuhella. Molempiin ihastuin heti ensi silmäykseltä, kun tätä taloa kävimme katsomassa.

Lähetä kommentti