Pages

Kyjy #3 - Kesävoi -pipo

Lähettänyt Ceraci , maanantai 26. marraskuuta 2012 12:57

Aikaa sitten valmiiksi saatu jo tämä pipo, mutta eilen vasta päättelin ja kuvasin. Malli on Kesävoi -pipo Ilona Korhosen ja Jenni Östermanin Neulekirjasta. Mun piti tehdä Kesävoi -tumput samasta langasta (Kyjy #2, mutta kävi hiukan ohraisesti. Taitaa lanka loppua kesken, eikä ole nyt varaa varmaan lähteä sitä tilailemaan lisää. Muita lankoja olisi kaapissa yllin kyllin, joten jos vaan tekisi jostain muusta langasta jotkut toiset tumput. Muoks. Unohtui lanka mainita. Lankana siis Debbie Blissin Luxury tweed aran ja kulutus oli jotain 60 ja 70 gramman välistä.

Mutta siis tässä on kuva piposesta. Ei taida jäädä itselle, kun näyttää mun mielestä pöljältä mulla näitten lyhkäisten hiuksien kanssa. :D Saattaa päätyä pukin konttiin tai sitten laitan sytomyssyksi Tyksiin. En vielä päättänyt.


Kyllä näkee kuvista, että ei oikein valo riitä. Voi kun alkaisi tulla jo pian valoisampaa.

Tykkään muuten näistä mun vetoketjukorviksista. Ostin ne aikaa sitten Lontoosta ja löysin toissa viikolla ne hautautuneena (muutto)laatikkoon, jotka on olleet varastossa purkamatta koko sen ajan, kun ollaan tässä asuttu. Nyt tuikkasin ne korviini. Piti muuten lävistää toinen korvareikä uudelleen, se on kumma kun se menee aina umpeen, kun on hiukan aikaa korvikset pois korvista. Toinen pysyy auki vaikka vuositolkulla.

3 Response to "Kyjy #3 - Kesävoi -pipo"

Ilona Winebridge Says:

todella kaunis malli pipossasi ja värikin on mieleeni. sopii sullekkin, mut ilahduin kovin ajatuksestasi lähettää se sytomyssyksi!

Ceraci Says:

Kiitos. :) Sytomyssyksi taitaa mennä, kun sopivaa lahjontakohdetta ei ole. Taidan tehdä Miran muistoksi vielä pari lisää ja lähettää ne Tyksille.

Lähetä kommentti