Pages

Pikkubaktus

Lähettänyt Ceraci , sunnuntai 25. marraskuuta 2012 17:09

Tämä(kin) on roikkunut jo vaikka kuinka kauan kuvaamattomana ja kirjoittamattomana tänne. Keväällä muistaakseni tekaisin äkkiä jämälangakerästä, joka jäi aaltohuivin teosta. Lankaa oli vajaa puolen kerää., jos en ihan väärin muista niin 24g.


Huivi piti mennä alunperin lahjaksi, mutta jäi hiukan naftiksi, niin päätin pitää itselläni kaulurina. Nappikiinnityksen meinasin ensin siihen laittaa, mutta saa ne päät näköjään solmittuakin, niin taidan tyytyä siihen.


Tässä on muuten mun uus  tukkakin. Hiuksia lähti keskiviikkona pois n. 30cm. Hiukan olisi vielä saanut lähteä, mielestäni jäi nyt hiukan pitkäksi kun ihan lyhyen halusin. Jospa sitä ennen joulua kävisi hiukan vielä trimmaamassa ja samalla vaikka värjäisi, nyt se on ihan "luonnon tilassa".

2 Response to "Pikkubaktus"

Ilona Winebridge Says:

oranssi on lemppari värini ainakin näin syksyisin, ihana kauluri ja tukkasi myös on makee. et usko, mut mullakin oli siilitukka juuri niihin aikoihin kun esikoiseni oli leikki-iässä. tukka oli niin huoleton, riitti ku kävi kerran kuussa trimmaamassa sen!

Ceraci Says:

Lyhyt tukka on ihan huippu! Vaikka mä en nyt tätä huolettomaksi sano, kun joka aamu se pitää alas vääntää tyynyn jäljiltä. :D Siili ehkä olisikin huoleton, mutta en taida ihan niin lyhkäiseksi uskaltaa. Ainakaan näin talvella.

Lähetä kommentti