Pages

Pingun pipo

Lähettänyt Ceraci , lauantai 28. tammikuuta 2012 23:48

Viime viikonloppuna kokeilin tehdä trikoopipoa Nikolle Ninnun ohjetta mukaillen. Muuten ihan kiva, mutta tuli sen verran iso, että mahtuu mun 57cm päähäni. Nikolla on pään ympärysmitta n. 53cm, joten jonkun sentin saa ottaa seuraavasta pois. Näitä piti tehdä jo syksyllä, kun olisi tarvinnut ohkaista pipoa pyöräilykypärän alle, mutta onpa nyt sitten mulle ainakin jo kevääksi valmiina. Tarkoitus olisi kyllä tehdä vielä Nikollekin samanlainen.

Pingu toimi kuvausassistenttina, kun Niko oli edelleen siellä nukkumassa kuvia ottaessa. Apinakangas on hommattu Loimaan Kangas-Peikosta ja sisällä oleva hiukan tummemman sininen trikoo on Eurokankaan palalaarista.

Kokeilin tikata vielä pipon reunan ympäriinsä, jos olisi jämäköittänyt vähän ja sopinut Nikolle paremmin. Hiukan jämäköitti kyllä, mutta on silti niin korkea ettei mahdu kyllä kypärän alle vielä ensi kesänä. Otan siis itse sen käyttöön.

2 Response to "Pingun pipo"

Sani Says:

Kiva pipo :)
Mut toi pingu on niin ihana!!! :D

Ceraci Says:

Sani, kiitos. :) Eikö ookki ihana. Ja vielä ihanampaa on kun Niko retuuttaa Pingua ympäri taloa kaulasta ja hokee "Niko halii Pinnua". <3

Lähetä kommentti