Pages

Vapaata, taas!

Lähettänyt Ceraci , lauantai 21. tammikuuta 2012 17:38

Pojat on jälleen mummulassa. Ihan ihmeellistä viettää aikaa yksin kotona. Joskin kaivattua. Viimeaikoina on yrittänyt puskea päälle jonkin asteinen tuskastus kotona olemiseen ja Nikon kanssa touhuamiseen. Tämä päivä on ollutkin mukavaa vaihtelua sille.

Aamusta heräsin jo (ihan liian) aikaisin, kun hilpaisin koiranäyttelyä katsomaan. Tai lähinnä noita lapinporokoiria siellä katselin, kun oli yksi kaveri ja Viiman kasvattaja siellä koiriensa kanssa. Siellä hengattiin aamu ja kaverin kanssa tultiin sitten tähän meille tekemään ruokaa. Sen jälkeen ajeltiin tuonne vähän matkan päähän (susi)metsäteille ja lähdettiin ulkoiluttamaan koiria ja itseä. Kyllä se hangessa tarpominen liikunnasta käy. En kelloa katsonut kauanko käveltiin, ei taidettu ihan tuntia mennä, mutta kyllä hikeä puski jo pintaan. Autokin meinattiin saada kiinni sinne hankeen, mutta näppärinä naisina saatiin se sieltä kuitenkin pois. :D Ihan hyvä, sillä eipä meitä siellä ketään olisikaan ollut auttamassa...

Nyt on ollut sitten iltapäivästä eteenpäin taas hirvittävä hinku tehdä jotain, mutta kun ei malta aloittaa mitään. Äsken meinasi pipoinspiraatio iskeä, kun viikolla kävin fleecekankaitakin hakemassa, mutta tajusin että eihän niitä ole vielä pesty. Yritän muistaa pestä kaikki kankaat ennen ompelua, että vältytään epämiellyttäviltä kutistumisilta. Se harmittaa ja paljon, jos vaivalla ja työllä tehty tuotos kutistuu ekassa pesussa. Eli kankaat koneeseen tänä iltana ja pipo-operaatio jatkukoon huomenna.

No mitäs sitten. Iski taas ongelma että mitä tekisi. Kutoa voisi, mutta sitä voi tehdä Nikonkin kanssa. Jotenkin ompelu houkuttelisi enemmän. Tai askartelu. Helmikuussa on häät, jonne lupasin tehdä meidän lahjapoppoolta kortin. Mutta ei laatikossa ole mitään kivaa mistä tehdä korttia (just joo...). Pitäisi päästä askartelukauppaan. Yhden tunikan leikatut palat odottavat ompelua, mutta saumurissa on mustat langat eikä inspiraatio riitä niitä vaihtamaan. No entäs sitten jos tekisi yövaipan, kun niitä on Nikolla liian vähän? Ei jaksa alkaa kaavaa suurentamaan, vanha kaava on turhan pieni jo. Poika kun kasvaa koko ajan.

Yritä tässä nyt sitten alkaa tehdä jotain, kun ei jaksa/malta/keksi/jne. Ehkä pitää nostaa takapuoli sohvalta ja raahautua työhuoneeseen pohtimaan. Se voisi auttaa jo jonkin verran eteenpäin. :D

0 Response to "Vapaata, taas!"

Lähetä kommentti