Pages

Kotiviikonloppu

Lähettänyt Ceraci , sunnuntai 8. tammikuuta 2012 12:31

Pojat lähtivät jo perjantai-illalla mummulaan ja ovat olleet siellä koko viikonlopun. Ihan outo olotila, kun on saanut tallustella yksinään koiran kanssa täällä kotosalla. Aika on kulunut hiukan siivoillessa (mitä kipeä selkä vain antaa periksi), koneella lukiessa pitkästä aikaa blogeja ja on sitä pari pientä ompelustakin syntynyt, joista myöhemmin kun saan paremman kameran takaisin kotiin ja voin ottaa niistä julkaisukelpoisia kuvia. Alkoi nimittäin kollaasissa ärsyttämään, kun osa on hyviä kuvia (otettu miehen järkkärillä), osa sellaisia kelpaavia (otettu paremmalla pokkarilla) ja sitten se viimeinen osa, joita ei kannattaisi ehkä julkaista missään (otettu vanhalla huonolla pokkarilla). Oma silmä on sen verran tottunut hyviin kuviin, kun mies harrastaa valokuvausta, niin hävettää itse ottaa huonoja kuvia huonolla kameralla. Ei niitä kehtaa ainakaan sille näyttää. :D Pitäisi siis paneutua hiukan tarkemmin noihin valokuvauksen saloihin, kun kerran kalustoa löytyisi.

Ulkona on ihana ilma. Harmi vaan, että kun katsoin säätiedotusta, lupaa se jo keskiviikoksi nollakelejä. Ei minua haittaisi nämä kirpsakat pakkaskelit. Tai no, toppahousut pitäisi jostain saada, vanhat eivät mene enää vatsan päälle. Mistäköhän sellaiset hommaisi?

Metsälenkillekin koiran kanssa tekisi mieli, mutta taitaa jäädä väliin. Yksin tuonne metsään lähteminen ei liene viisasta, sillä jos selkä sattuu sanomaan sopimuksensa irti, ei sieltä välttämättä pääse poiskaan. Varsinkaan kun tuolla meidän normaalissa lenkkeilymetsässä ei ole edes kännykkäkuuluvuutta joka paikassa. Niin korvessa me asutaan. Siis kaupungissa, jonka asukasluku oli marraskuussa 2011 178 670. :D


Ja jottei postaus mene kuvattomaksi, pitihän sitä tuolta auringonpaisteesta otta yksi kuva huonolla kameralla.


0 Response to "Kotiviikonloppu"

Lähetä kommentti