Pages

Vaippa, villakuori ja pikkuflunssa

Lähettänyt Ceraci , keskiviikko 7. huhtikuuta 2010 22:19

Ennen Tampereen reissua sain puikoilta pois villakuoren ja nyt sain ommeltua napitkin kiinni siihen. Napit löytyi mamman kätköistä ja ovat pappan tekemät. Puiset napit sopivat hyvin villan kanssa, näyttää nätiltä. Kuori on tehty Käspaikan ohjeella Jutan kaksinkertaisesta hahtuvasta. Ympärysmitta on n. 50cm ja Nikolle vyötärön kohtaalta liian iso. Jalantiet sitten taas ovat hiukan naftit, ei ole reisillä varaa paljoa pullistua. Kiristysnyöri on valkoista 7 veljestä -lankaa. Jotain ajattelin vielä neulahuovuttaa takapuoleen, mutta katsotaan nyt, että milloin inspiraatio iskee.


Tänään ompelin myös ensimmäisen pul-taskuvaipan ikinä. Melkein kuukauden verran on ollut pul-kangasta Jättirätistä ja kuivaliinaneulosta Eurokankaasta ostettuna, mutta nyt vasta sain aikaiseksi/kerkesin. Ei se ollut sen vaikeampaa, kuin sisätaskuvaippojenkaan ompelu. :) Kaavana SK 2/10 hiukan muokattuna (siivekkeet pidennetty ja päät neliön muotoiset).


Meille sitten rantautui flunssa eilen illalla. Nikolla on ääni käheänä ja myös mun kurkku tuntuu hiukan kipeältä. Eilen illalla kun mittasin Nikon lämpöä, niin 38 asteessa se oli. Tänään on ollut hiukan päälle 37. Toivottavasti menee nopeammin ohi kuin viime kerralla.

Parissa blogissa on taas arvontaa. Tällä kertaa vuorossa siis Pikkuriikin 50 000 -arvonta ja PimPam-blogin arvonta. Käykääpä katsomassa. :)

3 Response to "Vaippa, villakuori ja pikkuflunssa"

Annika Says:

Onpas hauskannäköiset villikset! Pystyisikö noita nappeja siirtämään, niin saisi reisille tilaa ja housuille pidempää käyttöikää..? Ja siistin näköinen tuo taskuvaippakin, ei se pulin ompelu sen kummempaa ole kuin monen muunkaan kankaan.

Ceraci Says:

Hiukan niillä napeillakin varmaan saisi leveyttä jalka-aukkoihin lisää, mutta paras ratkaisu olisi varmaan pidentää tota läppää hiukan ja kaventaa myös enemmän. On kyllä mun mielestä tosi suloiset villikset, mutta ei hirveän käytännölliset (muutaman käyttökerran perusteella).

Jenni Says:

Tuo vaippa näyttää oikein hyvältä!

Lähetä kommentti