Pages

Puutarhan kevättä ja uusi rakkaus

Lähettänyt Ceraci , keskiviikko 14. huhtikuuta 2010 23:48

Viikonloppuna oltiin äidin luona. Perjantaina ja lauantaina Pekka kokosi äidin konetta. Ei kylläkään tullut vieläkään kuntoon, joku bitti on poikittain jossain, kun ei kone pysy päällä kovin kauaa. Lauantai-illalla Pekka lähti sitten anoppilan suuntaan, kun meni sunnuntaina veljensä kanssa Helsinkiin. Siellä oli valokuvausmessut, joille oli aivan pakko päästä.

No en minäkään sitten Pekkaa pahemmaksi jättänyt, lähdin itsekin messuille. Nikon, äidin ja hänen miehensä kanssa mentiin Turun Puutarhan kevät 2010 -messuille. Tänä vuonna tuntui, että olisi ollut vähemmän nähtävää kuin aikaisempina vuosina. Olisiko lama iskenyt? Vai onko vaan niin, että pienempänä ja nuorempana kaikki näyttää isommalta? Tiedä häntä. Komeita kukkia oli joka paikassa ja kotiin vietäväksi saimme pari gerberaakin. Tulppaani on muuten ehdottomasti lempikukkani, niitä siellä oli joka puolella. Kevät on kyllä ihanaa aikaa, kun tulppaaneita on joka paikassa.


Tuossa joku aika sitten kirjoittelin, että koneeni otti ja sanoi sopimuksensa irti. Nyt on talouteen saapunut uusi perheenjäsen. Saanko esitellä:


Toivottavasti on hintansa väärti. Tällä pitäisi nyt sitten pystyä hiukan pelailemaankin pelkän netissä surffailun ja tekstinkäsittelyn lisäksi. Pitääpä alkaa katsoa pelejä sillä silmällä, josko jotain voisi vaikka pitkästä aikaa kokeilla. Vanhalla koneella pelasin Settlers II:sta ja Age of Empiresi III:sta. Olivat viimeisiä pelejä ennen koneen tuhoutumista, jotka siinä vielä toimivat. Kyllä sillä koneella oli aikanaan lanitettukin, mutta kun kone on viisi vuotta vanha, niin eihän siltä enää voinut hirvittävästi vaatia.

Mielenkiintoisena lisähuomiona, että tämä kone maksoi nyt suunnilleen puolet siitä, mitä entinen läppäri aikanaan. Kyllä on tullut tietotekniikan hintakin alaspäin.

0 Response to "Puutarhan kevättä ja uusi rakkaus"

Lähetä kommentti