Pages

Kirjaostoksia

Lähettänyt Ceraci , sunnuntai 4. huhtikuuta 2010 09:24

Terveisiä Tampereelta! Tultiin tänne lomailemaan hiukan perheen kesken, kun Pekan isovanhemmat antoivat ystävällisesti käyttää osan heidän lomaosakeviikostaan. Huomenna käykin sitten jo kotiin päin tie, kun tiistaina pitää olla taas tanssimassa ja kouluttautumassa.

Eilen Pekan vanhemmat ja veljet kävivät täällä ja käytiin Koskikeskuksessa syömässä ja hiukan shoppailemassa. Löysin kaksi kirjaa. En pitkään aikaan olekaan kirjoja ostellut, joten nyt sitten kaksin kappalein. :) Ensimmäinen oli ihan heräteostos (tai niin oikeastaan olivat molemmat, mutta tämä enemmän), Käsitöitä hymysuille, 19,90€. Kirjassa on huovutus, virkkaus ja neulontaohjeita pääsääntöisesti pikkuisiin eläinhahmoihin. Oli niin söpö kansi, että kurkkasin sisälle ja päätin ostaa sen. Toinen kirja on Otavan suuri ompelukirja, 14,90€. Nyt kun vaatteiden ompelu on alkanut kiinnostaa, niin pitäähän sitä ohjekirja olla. Tuossa on neuvottuna ohjein ja kuvin vaihe vaiheelta eri vaatteiden osien ompelua. Ei tarvitse siis ihan kaikkea oppia kantapään kautta. :D


Tänään tulee sitten äiti miehineen käymään täällä. Mennään varmaan uimaan tuohon kylpylään ja syömään johonkin. Pitää vaan katsoa, että mihinkähän sitä pääsisi näin pääsiäisenä. Josko tuo alakerran ravintola olisi auki, siellä ei olla koskaan käytykään.

Kotoa lähteissä otin vielä kuvan kovan onnen orkideastani. Se on joutunut kärsimään, kun oli unohdettu muuton jälkeen varastoon. Siellä se kuitenkin oli ilman vettä (valoa kuitenkin sai) kasvattanut kukkavanan ja kaksi nuppua itselleen. Toinen aukesi vähän aikaa sitten. Myös toinen nuppu oli aukeamassa, mutta meni takaisin kiinni. Mahtoikohan kuolla kokonaan, ei jaksanut ehkä sittenkään herätä. No, siellä se kotona vielä toivottavasti odottelee, kun sinne mennään.

Tämän kuvan myötä toivottelen rauhaisaa pääsiäistä kaikille!PS. Lehtokotilon blogissa on arvontaa, käy kurkkaamassa. Muutenkin kannattaa tutustua enemmänkin, löysin blogiin menneellä viikolla ja vaikuttaa mielenkiintoiselta. :)

1 Response to "Kirjaostoksia"

Jatta Says:

Onpa tosiaan iahan kansi tuossa Käsitöitä hymysuille kirjassa. Itsellänikin on ostoslistalla joku tuon kaltainen.

Tilasin jo netin kautta huovutuskirjan, mutta en tykännytkään siitä. Kauheasti siinä oli ohjeita kaikenmaailman hattujen ja laukkujen ja ties minkä tekoon, mutta itse huovuttamisesta tosi vähän juttua. Kaipaisin jonkinlaista yleisteosta. Laitoin sitten takaisin sen kirjan, säästän rahat johonkin minulle parempaan teokseen. Ehkä tsekkaan tuon ostamasi kirjan, josko se olisi mieleinen.

Lähetä kommentti