Pages

Fleecekuori

Lähettänyt Ceraci , keskiviikko 14. huhtikuuta 2010 23:57

Koska poika nukkuu ja isä on kaupungilla rilluttelemassa, niin äiti istuu koneella ja bloggaa. Siispä toinen postaus heti perään. :)

Tänään sain valmiiksi ensimmäisen fleecekuoren, joka on odotellut tarroja tuossa pöydällä muutaman päivän. Poika päiväunille ja äiti ompelukoneen ääreen. Tälläinen sieltä pyörähti.


Muuten olen oikein tyytyväinen tuotokseen, mutta tarrat ovat eri malliset. En ole aikaisemmin ommellut tuolla tavalla tarroja, joten tämä olkoon harjoituskappale. ;) Kaavana on Rita's rump cover hiukan isonnettuna. Kovin paksua vaippaa tuonne ei mene, nyt oli testissä vaan taittoimu bambucollegesta. Huomenna ajattelin koittaa hiukan isommalla paketilla, että tuleeko ohivuotoja.

Vaippoja pitäisi ommella vielä paaaljon, että olisi riittävästi. Mistäköhän sen ylimääräisen ompelutunnin vuorokauteen saisi?

6 Response to "Fleecekuori"

Zannis Says:

Voi eiii miten supersuloinen Niko onkaan! Mahtavaa miten olet innostunut noista ompeluksista. Jos keksit mistä saat lisää tunteja niin vinkkaa mullekin! ;)

Ceraci Says:

Zannis: Ei ole löytynyt lisätunteja. Saisikohan niitä ostaa jostain? :D Niko on kyllä tuollainen flirttipoju oikein. ;)

Annika Says:

Aika hurmuripoika! Kerrohan sitten miten fleecekuoret toimivat, kun tulee kokemusta! Itse en ole jotenkin uskonut ajatukseen ja on jäänyt kokeilematta.. Tosin tälle vaipatettavalle ei kyllä enää yhtään vaippaa pitäisi ommella..

Ceraci Says:

Näin yhden kuoren kokemuksella voisin sanoa, että toimii ihan kiitettävästi. Jos vaippa ei ole ihan litsläts-märkä, niin pelkkä fleecekuorikin vaikuttaa pitävän hyvin, hiukan ehkä tihkuu kosteutta vaatteisiin läpi, mutta ei ole meitä häirinnyt. On vaan hyvä muistutus, että aika vaihtaa vaippa. Vielä pitävämmän siitä saa, kun laittaa alimmaiseksi hahtuvaimun, silloin en ole huomannut ihan märästäkään vaipasta, että olisi tihkunut läpi. Taidan tehdä noita itselle lisää, hiukan vaan pitää leventää kaavaa, että mahtuu sisävaippojenkin päälle. Nyt ollaan käytetty vaan pötköimuja.

Matleena Says:

Kiva, kun olit liittynyt blogini lukijoihin!
Onko sinulle muuten kukaan sanonut, että aivan syötävän suloinen pojan pallero tuo Niko on! ♥

Ceraci Says:

Tokihan piti liittyä, kun löytyi ihana käsityöblogi. :) Ja kyllä tuota on kuultu, mutta aina se silti kuulostaa yhtä kivalta. ♥ Niin on suloinen minunkin mielestäni!

Lähetä kommentti