Pages

Ystävänpäiväkortti

Lähettänyt Ceraci , torstai 16. helmikuuta 2012 00:21

Nikon kanssa askarreltiin eilen ystävänpäiväkortti isille ja parille muullekkin. Muut saavat korttinsa vasta viikonloppuna kun nähdään, mutta isi sai tämän jo eilen (tai siis toissapäivänä, piruvie miten se kello on taas noin paljon jo).


Niko tykkää leikata ja liimata, aina silloin tällöin askarrellaan, mutta ideat on tällä äidillä vähissä. Mitä "turvallista" tuon ikäisen kanssa voisi tehdä. Piirtäminen ei ole kuulemma kivaa, mutta jos äiti piirtää (olemattomilla taidoillaan), niin sitä on taas kiva katsella. Saksia osataan käyttää, mutta ei leikata viivaa pitkin. Liimapuikko ja -tuubi pysyy kädessä, mutta sitä tavaraa on kyllä sitten joka puolella. :D Kaikenlainen repiminen ja ryttääminen on kivaa, mutta sitäkään ei kauaa jaksa tehdä. Voi sitä keskittymiskykyä, saako sitä ostettua jostain lisää?

Itseäni vaivaa taas inspiraatiopula. Kamalasti olisi tekemistä ja periaatteessa ideoitakin, mutta kun ei jaksa tehdä. Yksi mikä oikeasti pitää saada tehdyksi kahden viikon aikana, on juhlahame. Miehen serkku menee naimisiin ja mulla ei ole mitään päälle pantavaa enää tämän möhömahan kanssa. Koska vihaan kaupoissa kiertelyä ja juuri sen tietyn jutun etsimistä, niin päätin koittaa tehdä itse. Kaavoja ja testikappaletta väänsin jo toissapäivänä, nyt pitäisi uskaltaa iskeä sakset hamekankaaseen. Hui!

Viikonloppuna lähdetään käymään muuten Tallinnassa. Sukulaisia lähinnä mukana, mutta miehenveljenvaimokkeen kanssa tehtiin yhteissuunnitelmat ja erotaan porukasta tarkoituksena kiertää hiukan kangas- ja lankakauppoja. Ja tietty jos aikaa ja voimia jää, niin piipahdetaan varmaan Rocca al Maressakin. Saa nähdä miten tämä selkä ja iskias kestää koko päivän Tallinnassa kävelyn. Huh, sanon minä.

0 Response to "Ystävänpäiväkortti"

Lähetä kommentti