Pages

Lahjasukat

Lähettänyt Ceraci , perjantai 17. helmikuuta 2012 00:31

Veljelle piti tehdä jo vuosi sitten sukat ja silloin ne kyllä oikeastaan on aloitettukin. Tuossa joulun jälkeen sain ne vihdoin valmiiksi. Mulla on paha tapa tehdä ensin toinen nopeasti, sitten toisesta pikkupätkä vartta, jonka jälkeen se loppusukka jää lojumaan kun inspis loppuu. Ja sitten kyllä loppui talvikin. Nyt löysin nämäkin tuolta keskeneräisten töitten kopasta ja tein sitten valmiiksi. Veli saapui niitä noutamaan, kun viime viikonloppuna kävi kahveella, niin päättelin siinä sitten nopeasti langanpäät, jotta saa ne mukaansa.


Lankana oli seiskaveikkaa, menekkiä en muistanut punnita. Ohje on ihan omasta päästä ja yllättävän sopivat näistä tulivat. Hiukan ehkä löysät, mutta parempi sekin kuin kireät. Sukkien koko oli n. 45 ja ainoana kriteerinä oli, että pitkät varret, jotta voi käyttää saappaissa.

Kärjistä tuli eriväriset kuin varren raidoista, kun olin hävittänyt alkuperäisen vihreän kerän. Toki se sitten löytyi, kun olin jo purkanut ensimmäisestä sukasta kärjen ja saanut molempiin sukkiin kärjet valmiiksi. Kuinkas muuten. :D

0 Response to "Lahjasukat"

Lähetä kommentti