Pages

Projekti 365

Lähettänyt Ceraci , lauantai 1. tammikuuta 2011 11:27

Tänä vuonna aloitan ehkä elämäni suurimman projektin. Nimeksi sille on annettu Projekti 365 ja ihan samanlainen se ei kyllä ole kuin yleensä samannimiset vastaavat projektit. Lempinimeksi sille on annettu "Rantakuntoon jouluksi 2011" ja tuo nimi ehkä kertoo hiukan enemmän jo siitä.

Ystäväni kanssa siis totesimme joulukuun alkupäivinä, että jotain on tehtävä. Itseään on saatava niskasta kiinni, koska vyötärönympärys vain kasvaa ja vaaka natisee jalkojen alla. Joulukuun ajan kehittelimme ja pohdimme projektiamme ja välipäivinä kirjasimme säännöstön ylös. Toteutus alkaa tänään. Projektimme lähtee käyntiin herkuttomalla tammikuulla, jonka jälkeen noudatetaan mahdollisesti muita teemakuukausiakin, mutta ennen kaikkea yleistä terveellistä elämäntapaa. Terveellisempi ruokailu, enemmän liikuntaa.

Välitaivoite pitää saavuttaa kesäkuun loppuun mennessä ja päätaivoite vuoden loppuun mennessä. Itselleni olen asettanut n. 20kg tiputustavoitteen kokonaistavoitteeksi. Ja kiinteytyminen ei ole mitenkään epätoivottua siinä sivussa. :D Alkuviikosta otamme aloituspunnituksen tällä meidän vaa'alla, koska ystävälläni ei sellaista ole. Siitä sitten lähdemme toteuttamaan itseämme ja projektiamme hyvällä motivaatiolla.

Tästä eteenpäin otsikoin raportit projektistamme tuolla otsikolla "Projekti 365", joten ne jotka eivät siitä ole kiinnostuneet, ei tarvitse sitä sitä sitten lukea. Ajattelin jonkin verran edistystä tännekin raportoida ihan päiväkirjamielessä itsellenikin muistiin, mutta ei tämä miksikään laihdutusblogiksi ole muuttumassa. Tästä nyt on tullut vaan uuden vuoden myötä osa Ceracin arkea. :)

Näiden sanojen myötä haluan toivottaa kaikille parempaa alkanutta vuotta!

5 Response to "Projekti 365"

Sani Says:

Samassa veneessä, nyt tuli stoppi tähän mahan isonemiseen... Laittelen oman päiväkirja-bloginkin kunhan täs ensin parannutaan mahataudista...
Joten tsemppiä kovasti! :D
Ja mukavaa vuotta 2011!

Sophiru Says:

Tsemppiä vaan! Mullakin alkoi uusi iso projekti nyt vuodenvaihteessa mutta paljon syvällisempi semmoinen... :P Rantakunnossa kun melkein jo omasta mielestäni olen, nykyisellä ruokavaliolla on tasapaino saavutettu niin ilmeisesti päätin sitten ruveta henkistä tasapainoa työstämään. XD Ei musta nyt varmaan täyshörhöä tule (olen jo!) mutta toivottavasti jotenkin tasapainoisempi henkilö :D

hmmm Says:

Onnea projektiin! Mun pitäisi myös ottaa itseäni niskasta kiinni ja tiputtaa toisen raskauden kilot kun neiti täyttää keväällä jo 2. Tulen siis innolla lukemaan myös projektin raportit.

Venus Says:

Paljon tsemppiä! :)

Ceraci Says:

Sani: Kiitos tsempeistä! Ja tsemppiä itsellesikin. Mä tulen sitten kurkkimaan sun päiväkirjablogiin. :) Ja paranemista mahataudista, toivottavasti loppuu pian. On se sen verran inhottavaa. XP

Sophiru: Kiitti. :) No juu, sulla on ihan kivasti hävinny kilojakin karppauksen myötä. Onnea pään tasapainon etsintään!

hmmm: Kiitos. Nyt on hyvä aika ottaa itseään niskasta kiinni. Vuodenvaihde kun aloittaa jollain lailla aina jotain uutta. :)

Venus: Kiitos paljon! :)

Lähetä kommentti