Pages

Kolme sivunepillistä vaippaa ja pari imua

Lähettänyt Ceraci , tiistai 4. tammikuuta 2011 02:37

Lähiaikoina on valmistunut kolme sivunepillistä vaippaa Elsa-Maijan täydellisen vaipan kaavalla. Ensimmäinen (hedelmäkuviollinen) itseasiassa valmistui jo viime vuoden puolla, mutta on jäänyt bloggaamatta. Eilen valmistui nakkikoira ja tänään sitten piparkukka. Lisäksi surautin pari imua lisää. Tuntuu, että niitä ei ole koskaan liikaa.

 Ensimmäisessa vaipassa on ulkokuorena hedelmäkimara-pulia Eurokankaasta. Sisällä sininen mikrofleece ja sivuilla kam-nepit kiinnityksenä. Oli muuten ensimmäiset kam-nepit jotka laitoin. Ostin vähän aikaa sitten pihdit itselleni.


Toisessa vaipassa Villiankalta tilattua nakkikoira-pulia, sisällä musta mikrofleece ja sivuilla taas nepit. Taittoimussa on toinen puoli bambucollegea ja toinen vaippatrikoota, molemmat Eurokankaasta. Pötköimussa on kaksi kerrosta trikoota ja välissä kerros bambua.


Viimeinen vaippa valmistui tänään ja siinä kuori on Sampsukalta tilattua ruskeata piparkukkaa ja sisus Eurokankaan (?) valkoista kuivaliinaneulosta. Kuva on otettu painituokion tauolla, kun alkoi televisiosta tulla mainoksia (silloin meillä tapahtuu Suuri Jähmetys), enkä jaksanut nousta pystyyn kuvaamaan, vaan makoilen rennosti lattialla ja käytän tilaisuuttani hyväksi, kun kerrankin Nikon on paikallaan. :D


Tässä nämä tällä kertaa valmistuneet. Seuraavaksi kehittelen ja muokkailen varmaan omaa kaavaa, kun ei tämäkään ollut justiinsa ihan täydellisen nappiosuma. Hiukan liian leveä ainakin ja muutakin pientä korjattavaa löytyisi. Pitää vaan jatkaa paremman kaavan etsimistä ja kehittämistä.

0 Response to "Kolme sivunepillistä vaippaa ja pari imua"

Lähetä kommentti