Pages

Kaikenlaista valmista

Lähettänyt Ceraci , keskiviikko 19. tammikuuta 2011 00:51

On taas valmistunut jonkun verran kaikenlaista. Nikolle ei nyt vaippoja ole tekeillä, mutta kaverin tytölle tein kokeeksi yhden. Kaava on piirretty kaverin itsensä ompelemasta vaipasta (alkuperäisestä kaavasta ei mitään tietoa). On ehkäpä sitten M-kokoinen, sopii hyvin seitsemänkiloiselle hoikkeliinille. Ulkopintana ruskea pul ja sisällä jääkarhukuvioinen mikrofleece.Vaipan kaveriksi surautin taittoimun bambucollegesta ja paksusta vaippatrikoosta. Kumpikin Eurokankaasta. Samanlaisia olen tehnyt myös omaan käyttöön muutaman, kun meinasi iskeä akuutti imupula.

Itselle tein myös pari jättitiimaimua. Toisella puolla tuota oranssi-ruskearaitaista vaippatrikoota ja toisella puolella ihanan paksua joustofroteeta. Sen alkuperä oli Eurokankaan palalaarissa.


Vaateompeluksen harjoittelun puolella on myös edistytty. Ottobren 4/2010 lehdestä Loikka-paidan kaavalla kokeilin elämäni ensimmäisen kerran paidan ompelua. Ihan ok onnistui, vaikka parantamisen (ja kaavan muokkauksen) varaa jäi vielä rutkasti. Kangas on EK:n palalaarista sekin.


Miehen pieneksi jääneet Black Horset saivat uuden elämän Nikon "isojen poikien" kalsareina. Helppo kaava viimeisestä viime vuoden Ottobrestä.


Tuosta elohiirestä on vaikea saada parempia kuvia ilman kuvausassistenttia. Ja ainakaan tällä käytössä olevalla kökköpokkarilla. Kovasti olen alkanut haaveilemaan kivasta pikkujärkkäristä. Nikon D3100 olisi sellainen, kun pitäisi riittää jo minulle. :D Mutta taitaa kameran hankkiminen jäädä aikaan parempaan. Nyt mennään sillä mitä on.

2 Response to "Kaikenlaista valmista"

Sani Says:

Söpö poika :)
Siit se vaateompelu lähtee, koht olet auttamattomasti koukussa ;)

Ceraci Says:

Pahoin pelkään, että näin käy. :D On vaan hirveästi miettimistä ja pähkimistä, että kaikki menee oikein, mutta eiköhän sekin kokemuksen karttuessa paremmaksi muutu. :)

Lähetä kommentti