Pages

Kestoilua äidille ja pojalle

Lähettänyt Ceraci , perjantai 1. lokakuuta 2010 00:14

Nikolle valmistui taas uusi vaippa, tällä kertaa SK 2/10 -kaavalla ja L-koossa. Päälle tuli tuota vihreäraitaista pulia ja sisälle kuivaliinaneulosta. Sampsukalta tilasin hiukan aplixin tarranauhoja, niin sain kunnon tarrat tähän vaippaan. Osasta vanhoista vaipoista menee tarranvaihtoon, kun ovat pesussa huonontuneet.


Tein vaippojentekojämäpaloista (kiva sana :D) itselleni muutaman kestositeen. Kivaa, että saa pul-kankaista jämäpalatkin käyttöön. Näitä pitää tehdä vielä lisääkin, mutta tässä nyt testikappaleet.


Jotain kuvankäsittelyohjelmaa pitäisi opetella käyttämään, niin saisi kivampia kuvia tänne. Tuppaa vaan menemään hermot, kun yrittää jotain opetella tekemään, eikä se toimi heti niin kuin haluaisi. :D

Nyt luulen, että pitää luovuttaa tältä yöltä ja mennä nukkumaan. Tänään oli sen verran touhua ja menoa, kun käytiin ehtoolla vielä Nikon kanssa vauvauinnissakin.

Ainiin, ja hiukan pitää vielä hehkuttaa. Niko otti eilen ensimmäiset askeleensa ilman tukea. :) Kohta viipotetaan jo pystyasennossakin kamalaa vauhtia.

2 Response to "Kestoilua äidille ja pojalle"

Sani Says:

Onnea uudesta taidosta :)
Kestositeet täälläkin mietinnän alla, viel en yhtään ole aikaiseksi saanut tehdä.
Minulla köytössä photofiltre, ilmainen.
Saa vaihdettua suomenkieliseksi, netist löytyy selkeät ohjeetkin miten se muutetaan. Olen kyl tykännyt, löytyy aikapaljon kaikkia toimintoja :)

Ceraci Says:

Sani: Kiitos vinkistä, pitääpä käydä katsastamassa millainen ohjelma se on. Miehen koneella olisi photoshoppikin, sitä olen joskus käyttänyt jonkun verran, mutta en viitsisi aina mennä sille koneelle tekemään muokkauksia.

Lähetä kommentti