Pages

Eka joulukortti

Lähettänyt Ceraci , tiistai 12. lokakuuta 2010 18:03

Eilen päätin, että osallistun p*skarteluhaasteeseen, jonka aiheena oli luonnos. No, blogger sitten otti ja ryttyili, niin en saanut postausta tehtyä valmiiksi, kun kuvan lataus ei toiminut. Ei voi mitään. Tulipahan ainakin askarreltua taas pitkästä aikaa. Ja vaihdoin sitten vanhan tekstieditorin käyttöön, kun ei vielä näköjään tänäänkään kuvan lataaminen toimi.

Alunperin siis askarteluinnostus lähti siitä, kun viime viikolla kävin hiukan shoppailemassa lisää askartelutarvikkeita ja mukaan tarttui mm. Fiskarsin sirkkapihdit ja metallirenkuloita ja "vanhanaikainen" Dymo. Näitä piti päästä sitten kokeilemaan.

Kortit teen yleensä suoraan jolle kulle, mutta nyt ei ollut varsinaista tarvetta tehdä kenellekään, niin päädyin sitten jouluaiheeseen. Joulukortteja pitää varmaan puolen sataa taas askarrella tänäkin vuonna, niin hyvä aloittaa näin ajoissa jo. :)

Tässä siis tulos pikaisen askartelutuokion jälkeen. Hirveästi ei kerinnyt paneutumaan, kun Niko sääti vieressä koko ajan jotain ei-niin-sallittua.

0 Response to "Eka joulukortti"

Lähetä kommentti