Pages

Paluu blogiin

Lähettänyt Ceraci , lauantai 21. syyskuuta 2013 14:33

On ollut pitkä tauko. Kesä meni pihalla, ei sitä paljoa kerinnyt koneen edessä istuskelemaan. Elokuussa tuli tähän perheeseen valtava muutos, jonka jälkeen en myöskään ole paljoa päässyt koneelle. Jätin kotiäidin elämän taakse ja lähdin koulun penkille opiskelemaan vaatetusalaa. Arkena menee päivät niin nopsaan ohi, ettei illalla enää jaksa tehdä mitään ylimääräistä ja viikonloput ovat tungettu täyteen toimintaa. Saa nähdä kuinka useaan blogia jaksan päivitellä. Koitan kuitenkin nyt hiukan useammin, kuin kerran neljässä kuukaudessa. ;)

Syksyn SNY-kierros starttasi tässä kuussa. Keväällä oli niin kivaa, että osallistun tietty tähänkin. Ensimmäisen paketinkin sain jo aikoja sitten, mutta ei ole ollut aikaa kirjoitella siitä. Anteeksi SNYni! Paketti on aivan ihana. Ja lankojenkin värinä oli ihastuttava oranssi. Mistäs tiesit, että mulla on nyt "kausivärinä" oranssi, se vain miellyttää tällä hetkellä kovasti silmää.


Paketista löytyi neljä kerää oranssia puuvillalankaa (käyttökohde vielä mietinnässä), suklaatia (nams, tänään meinaan herkutella), mittanauha (tarpeellinen opiskeluissa), serveteitä (suttapytyille), ihana pöllöpussukka (on muuten hauska sulkusysteemi) ja näiden mukana oli vielä kortti terveisineen. Kiitos tästä ihanan runsaasta paketista, osui todella nappiin!

Ensi kuussa onkin sitten vuoro lähettää ja vastaanottaa taikapallo. Itse en ole ikinä koonnut, enkä saanut sellaista. Kova pohtiminen on jo käynnissä ja jotain hankittunakin omalle ystävälleni. Jännityksellä jään odottamaan lokakuun paketteja. :)

13 Response to "Paluu blogiin"

Anonyymi Says:

Kiva, että olet saanut syksyn alkuun ja arjen rullaamaan! Ja onnea opintoihin...
..katsotaan mitä lokakuun pallo tuo tullessaan :) t. Sny:si

Ilona Winebridge Says:

eipä ihme ettet ole ehtinyt blogistaniassa kierteleen tai kirjoitteleen, kesä ja pienet lapset kyl tehokkaasti täyttävät päivät. onnea opiskelujen aloittamisesta, ala kuulostaa juur oikealta Sinulle, niin hienoja juttuja olet jo tähänkin mennessä ommellut.
laita josku kerta kuulumisia lapsista, he ovat varmaan kasvaneet hurjasti kesän aikana!

K@tja Says:

Oih, ompas kaunis syksyinen paketti!

Ceraci Says:

SNY: Odottelen lokakuuta jo jännityksellä. :)

Ilona: No juu, ihan hirveästi ei ole ylimääräistä aikaa. Aina silloin tällöin kerkeää istumaan koneella pari minuuttia, muttei koskaan niin kauaa, että saisi jotain kirjoitetuksi. :D Lapset ovat todellakin kasvaneet, vauvakin on hävinnyt johonkin ja tilalle tuotu suloinen pikkuneiti. Laitetaan lapsista jotain juttua vaikka seuraavaan postaukseen.

Red Dragon: Kiitos, minäkin pidin kovasti. :)

Neuleiden pauloissa: Eikös tullutkin. :)

K@tja: Niin olikin. Oranssit langat huumasivat heti paketista tultuaan.

Pelaguu Says:

Olen muuten jossain nähnyt sinun aina kirjoittelevan, mutta en ole sen kummemin noteerannut. :D Nyt kun vierailit blogissani, täytyihän se tulla vastavierailulle ja ilokseni sain huomata että samoja harrastuksia löytyy niin liityin lukijaksi! :) Tuo pöllöaihe on muuten ihana, tässä taustalla ja on se noin muutenkin. Haluaisin saada lisää pöllöaihetta, sohvatyynyjä..jne. mutta niitä ei ole tällähetkellä kovin helppo edullisesti löytää.

Ceraci Says:

Pelaguu: Kiva, että löysit blogiini. Tervetuloa lukijaksi! Päivitystahti ei ole hurja, mutta yritän jotain jutta aina joskus tänne saada. :) Pöllöt ovat ihania. Tuntuu, että mä isken tällä hetkellä silmäni aina johonkin missä on pöllöjä. :D

Anonyymi Says:

Täällä yks pöllö ilmoittaa, että lokakuun pallo vierii postiin huomenna....
t. Sny;si

Ceraci Says:

Hahaa, olenkin jo jännityksellä palloa odotellut. Pitää olla skarppina postin kanssa, että saan sen mahdollisimman pian käsiini. ;)

Anonyymi Says:

Se pallo ei sitten itsestään vierinyt sinne postiin, eli joudut nyt odo ttelemaan vielä hetken... että pääsen postiin saakka!! Mutta tulossa on, kunhan........
t.Sny:si

Ceraci Says:

No voi, mutta hyvä tietää ettei pallo kuitenkaan ole hävinnyt mihinkään. :) Ihan rauhassa vain, ehkä mä jaksan vielä hetken aikaa odotella. :D

Lähetä kommentti