Pages

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Lähettänyt Ceraci , keskiviikko 22. toukokuuta 2013 17:27

Tällä kertaa loppui tämän kevään SNY-kierros. Minulla on ollut aivan mahtavan hauskaa miettiä lähteviä paketteja ja koittaa rakentaa niistä vastaanottajansa näköisiä. Yhtä hauskaa on ollut odottaa pakettia minun salaiselta ystävältäni. Viimeisen paketin sain jo viime viikolla ja paljastuskirjeen tänään, joten nyt pistetään sitten samaan postaukseen molemmat. (Pari viikkoa on ollut kiirettä, siitä ehkä myöhemmin jos kerkeen jotain jossain vaiheessa kirjoittamaan.)

Toukokuun paketin aiheena oli kevään väriloisto. Loistava paketti minulle saapuikin:


Paketin värinä oli pirteä oranssi ja se sisälsi kolme kerää bambulankaa (josta tulee kesämyssy tytölle), namia (ihmisille ja koiralle) ja hampaiden hoitoa, sekä ilmeisestikin ystäväni itsetekemät(?) tiskirätti ja pannunalunen. Kiitos paljon! Rätti pääsee seuraavaksi käyttöön, kun edellinen menee vaan ensin pyykkiin ja pannunalusen taidan viedä kesällä mökille, se sopii hienosti sinne puutarhan värien keskelle. :) Herkkujen odotettu elinikä ei ole kovin pitkä ja ollaan Isoveikan kanssa opeteltu syömään purkkaa ja pitkästä aikaa minäkin siitä innostuin, eli tarpeeseen tulee. :)

Paketissa ei kuitenkaan paljastettu vielä ystävääni, joten sitä jäin kuumeisesti odottamaan. ;)

Äsken hain sitten laatikosta kirjekuoren, josta paljastui kortti ja tarrakirja tarroineen. Lähettäjänä oli nimimerkki kevättuulia eli Osakainen Ositettu elämä -blogista.


Yhtään en arvannut ketä pakettien takana oli, vaikka osallistujien blogeja olin käynytkin lukemassa aina joskus. Kiitos sinulle (ei-enää-niin) salainen neuleystäväni! Tämä oli ensimmäinen kierrokseni ja sen verran onnistunut olikin, että luultavasti syksyllä sitten uudestaan. :)

14 Response to "Kaikki hyvä loppuu aikanaan"

Heidi Says:

Siis aivan ihanan värikäs paketti. Niin kauniin oranssin värit.

Mukavaa kesää!

Ilona Winebridge Says:

Mahtavan paketin saitkin ja tarpeellisenkin! meillä vietettiin joskus töissä työkavereiden kesken salainen ystävä viikkoja, sekin oli ihan mukavaa.
Mukavaa kesää Sinulle:))

entinen salainen Says:

Kiva, jos kokemus oli hyvä :)

M Says:

Olet saanut kivan paketin.
Kiitos sinulle kevään mittaan lähetetyistä paketeista. Niitä oli kivaa saada!
Mukavaa kesättä ja kesää koko teidän perheelle!

Sinisen sohvan emäntä Says:

Hieno kokonaisuus: paketti ja jatko-osa! SNY on hyvin koukuttavaa puuhaa...niin paljon tästä saa iloa arkeen.

Anne-Mari Says:

Kaunis ja värikäs paketti, erityisesti tykkään tuosta pannunalusesta/-lapusta. Itse olin mukana tässä ensimmäistä kertaa ja toivon, että syksyllä seuraa jatkoa :)

Aurinkoista kesää sinulle!

Ceraci Says:

Ihana paketti oli minunkin mielestäni. Aloin tuossa pohtimaan, että mikä oli lempparipakettini. Vaikka tiukkaa teki valita, niin kyllä se tämä taisi olla. On niin ihanan kesäiset värit. <3 Ja herkuistakin on puolet jo kadonneet parempiin suihin. Onneksi ei kaikki omaan kuitenkaan. :D

Aurinkoista kesän alkua teillekin rakkaat lukijat!

Osakainen Says:

Blogissani on sinulle haaste. Sorry :) Ei tartte ottaa vastaan, jos ärsyttää :)

Anonyymi Says:

Uusi SNY:si tässä... Toivottavasti syyskuunpaketti löytää pian perille ja pidät siitä!

Ceraci Says:

Heippahei SNYni! Paketti löysi jo perille, tänään kävin noutamassa. Ja voi mikä ihanuus se olikaan. Postausta tulee, kunhan vain kerkeän istahtamaan pidemmäksi aikaa koneelle. :) Kiitos!

Anonyymi Says:

Kiva että pidit! Ei muuta kuin ahkeroimaan.. jahka ehdit opiskeluilta ja perheeltä :)
Sny-si

Anonyymi Says:

Aurinkoiset syyspäiväterveiseni! Toivottavasti opiskelut ovat lähteneet hyvin käyntiin... muista toki rentoutuakin välillä !!

t. SNY:si

Anonyymi Says:

Toivottavasti pieni välimuistamiseni saapui jo perille...
Jos erityistoiveita lokakuun pakettiin... laitathan vähän viestiä...
Sny:si

Ceraci Says:

Heippa SNY! Kyllä välimuistaminen pääsi perille. Lapsille ei vaan ole vieläkään kerrottu siitä. :D Säästetään erikoistilanteeseen (kun tarvitaan lahjontaa;). Kiitos paljon. Ei minulla erityisesti ole mitään toiveita, saat ihan yllättää. :)

Lähetä kommentti