Pages

Shoppailupäivä

Lähettänyt Ceraci , lauantai 17. maaliskuuta 2012 22:53

Pojat on taas mummulassa ja äiti jäi kotiin koiran kanssa flunssailemaan. Mahtaako olla viimeinen oma viikonloppu ennen vauvan syntymää? Kaveria koitin itselleni viikonlopuksi löytää, mutta kaikki olivat jossain muualla, joten päätin lähteä tänään hiukan kaupoilla käymään itsekseni.

Kyllä on shoppailukunto mennyt alhaiseksi, kun neljän tunnin kaupoissa pyörimisen jälkeen teki mieli pyörtyä Prisman käytävälle. Onneksi oli vesipullo kassissa, niin sai ottaa siitä sentään huikat ettei ihan siihen paikkaan lysähtänyt. Ei taida olla tämä 33. viikolla raskaana oleminen enää ihan niin kevyttä, kuin vielä kymmenen viikkoa sitten. Tai no, ei sillä että se silloinkaan kevyttä olisi ollut, mutta kyllä elämä oli helpompaa ilman jättimäistä mahaa tai jatkuvaa heikotusta. Josta muuten tuli mieleen, että tästä mahasta ei olla otettu ainommaistakaan mahakuvaa. Pitänee se korjata jossain vaiheessa...

Sitten niihin ostoksiin. Ekaksi kävin Kontissa, kun siellä oli lasten lauantai ja kaikki lasten vaatteet olivat -50%. Sieltä tarttui mukaan kaksi kevyttoppista vauvalle. Me kun päätettiin, että ei oteta äitiyspakkausta tälle toiselle ja Nikon pakkauksessa oli vain se merinovillahaalari. Ostin sitten kaksi eri kokoista, kummassakaan ei kokolappua ollut, mutta arvioisin, että olisivat olleet jotain 68cm ja 80cm. Yhteensä maksoivat 3,5€. Lisäksi mukaan tarttui vielä vaippaomepluita varten yksi punakukallinen käsipyyhe hintaan 1€.

Lastenkirppari Pikku Siilistä löytyi vauvalle punainen lyhythihainen body ja värikkäät joustofroteiset potkuhousut yhteensä 2€. Itselleni pitkähihaisen trikoomammapaidan, jossa teksti I'm coming ja numero 9 jalanjäljistä. Tästä pyydettiin kahdeksaa euroa, mutta loosissa oli -50% lappu. Ilman sitä se olisi sinne jäänyt, mutta 4€ suostuin paidasta maksamaan. Varsinkin, kun alkaa olla pula tarpeeksi pitkistä paidoista. :D


Kuvassa olevat lankakerät eivät ole kirpparilta, vaan löysin tänä aamuna netistä uuden lankakaupan ja päätin poiketa siellä. Nukkeri on Raisiossa ja maahantuo B.B.B Filatin lankoja. Myymälästä tarttui mukaan kyseisen merkin mohairlankaa, Titan Woolin villasekoitelankaa ja vyyhti Kiertin hamppu-puuvilla kierrätyslankaa (joka päätyy räteiksi).

Jättirätissä ja Myllyssäkin kävin vielä, mutta niitä ostoksia ei tullut kuvattua. Kangasvarastoon päätyi luonnonvalkoista puuvillakangasta, mustaa interlocktrikoota ja mustaa resoria. Myllystä löysin itselleni mammahousut akuuttiin housupulaan ja pari kansiota, muovitaskuja ja välilehtiä kansioihin, että saa ohjeet ja kaavat taas hiukan loogisempaan järjestykseen. Prismasta kävin vielä hakemassa iltapalaa. ;)


Että sellainen ostospäivä. Taitaa olla tämäkin viimeinen laatuaan ennen vauvan syntymää. Koko illan on maha ja jalat kolottaneet niin, ettei tätä kovin usein jaksa. Eikä kyllä kukkarokaan kestä. Vaikka eipä näitä ole pitkään aikaan ollutkaan. Ihan mukavaa vaihtelua siis. :)

0 Response to "Shoppailupäivä"

Lähetä kommentti