Pages

Joko saa valittaa?

Lähettänyt Ceraci , perjantai 2. maaliskuuta 2012 07:43

Alkaa kyllästyttämään nyt tämä talviflunssa. Itse olin pari viikkoa kamalassa räkätaudissa. Siitä kun selvittiin, sairastui vähän ajan päästä (eli siis viime viikonloppuna) Isoveikka. Koko viikko on mennyt räkää pyyhkiessä nenästä, naamasta, käsistä, vaatteista, sohvasta, tietokoneen näppäimistöltä jne. Nyt sitten alkoi pojan silmät rähmiä eilen illalla. Soitto siis lääkäriin, kunhan ajanvaraus vaan kohta aukeaa.

Ei siinä mitään, jaksaisin kyllä poikaa hoitaa, jos itse on terveenä. Tai päin vastoin, siis itse jaksaa olla kipeänä, jos poika ei sairasta. Mutta nyt näyttää siltä, että tämä flunssa iskee takaisin. Nenä on taas tukossa, kurkku kipeä ja yöllä alkoi yskittämään niin, ettei viiden jälkeen ole enää sitten nukuttukaan. Tulin suosiolla alakertaan, että pojat saisivat edes nukkua. Kamomillateetä nassuun ja toivomus, että menisi ohi yhtä nopeasti kuin tulikin, saa pikkuhiljaa nimittäin jo riittää tämä flunssailu.

2 Response to "Joko saa valittaa?"

Sophiru Says:

Kyl sitä jurputtaa saa, itelläkin pukkaa taas jonkinmoista räkätautia, ikinä ei saa olla rauhassa... -.- Ja tyypillisesti meni ääni taas, maanantainahan se yleensä menee mut ei vissiin tällä kertaa. En tainnut tarpeeksi riehua koulussa sillo vaan vasta tänään.

Ceraci Says:

Sophiru: Noniin, iskihän se sitten suhunkin. Tuntuu, että tätä flunssa-aaltoa ei väistä ketään.

Lähetä kommentti