Pages

Salaisen ystävän taikapallo

Lähettänyt Ceraci , maanantai 21. lokakuuta 2013 21:09

Viime viikolla jo sain oman lokakuun taikapalloni, mutten kerinnyt sitä postaamaan, kun viikonloppuna olin reissussa.

Isossa ruskeassa kuoressa tuntui kovaa ja pehmeätä. Avaamisen jälkeen sieltä löytyi nämä:


Kaksi kerää Novitan Puroa (värinä Ilo), kirja Virkkaa pikkuväelle, ohje sukkiin ja itse taikapallo. Kirjaa kerkesin hiukan selailla ennen kuin lähdin kaapista hakemaan kerijälaitetta. Onneksi oli laite, olisi voinut kestää kauemmin ja käsikin väsyä, jos olisi alkanut purkaa kerää käsin palloksi. Pallon sisältä alkoi putkahdella kaikenlaista kivaa. Onneksi ei lapset olleet kotona, voi olla että olisi puolet niistä kivoista hävinneet saman tien kun ne sieltä tipahtelivat. :D

Tässä kuva mitä kerästä löytyi:


Kolme erilaista kangasmerkkiä (ihananihana kuplavolkkari!), jotka päätyvät johonkin lasten juttuihin. Neljä leppispyykkipoikaa muistitaululle killumaan, koristenauhaa (jonka meinaan käyttää korttiaskarteluihin), kukkakoristeisia nappeja (joille en ihan vielä keksinyt käyttöä, pääsevät odottamaan inspiraatiota), tuubi Mentoksia (heh, mulle tuli heti mieleen nuoruuden kokeilut colapullolla ja kyseisillä pastilleilla :D) ja herkullisen hajuista toffeeteetä, joka pääsi jo heti samana iltana testiin (ja kyllä, se on yhtä hyvän makuista kuin hajuistakin). Langan vyötekin löytyi kerästä ja se paljastui 7veikaksi. Tätä väriä mulla ei ole ollutkaan vielä. Ja tämä on ihan minun lempparivärini! Nyt puikoilla olevien sukkien jälkeen taidan ottaa tämän puikoille ohjeella, jonka sain paketin mukana. Ja voi olla, että jompi kumpi lapsista saa itselleen Purosta kaulurin/kaulahuivin. Katsotaan kumpi omii sen ensin.

Kiitos aivan valtavasti Salaiselle ystävälleni! Kyllä oli taas ihana paketti. Erityisesti kirja lämmitti mieltä, ihanan värikäs kuvitukseltaan ja hauskoja ohjeita. Voi olla, että sieltä pääsee jotain testiin jo ennen ensi kesää. ;) Jään odottelemaan ensi kuun pakettia. Piristys tulee silloin varmasti tarpeeseen, tänään alkoi ihan järkyttävän raskas jakso koulussa. Onneksi aletaan jo kuitenkin päästä pikkuhiljaa asiaan, kun alettiin piirtää kaavoja tänään ensimmäiseen ompelutyöhön.

3 Response to "Salaisen ystävän taikapallo"

Red Dragon Says:

Sinun pakettiin löytänyt vaikka mitä kivaa!

Pelaguu Says:

Tämä olisi ihan mielenkiintoinen juttu. Kun vain löytäisin Salaisen ystävän voisin kokeilla tätä itsekin. :)

Ceraci Says:

Red Dragon: Niin olikin. Näitä paketeita on aina ihana availla, kun yhtään ei osaa etukäteen arvata mitä sieltä tulee. :)

Pelaguu: Jos ei aikaisemmin löydy salaista ystävää, niin sitten seuraavalle kierrokselle kevätpuolella mukaan. Ilmottautuminen on varmaan heti tuossa vuoden alkupuolella. :) Ja näitä salainen ystävä -vaihtoja on muuten muillakin teemoilla, minä tiedän ainakin Salaisen LeivontaYstävän ja Salainen MarttaYstävän. Varmasti on muitakin, Google osaa varmaan kertoa paremmin. ;)

Lähetä kommentti