Pages

Vaippakaavan säätöä

Lähettänyt Ceraci , maanantai 1. lokakuuta 2012 00:17

Tässä joku päivä (viikkoko siitä mahtaa jo olla, aika menee niin nopeaan) pienentelin Isoveikan vaippakaavan Pikkutytsylle sopivaksi. Vertasin sitä KVY:n vaippakaavaan ja se on isompi kuin M, mutta pienempi kuin L. Eli M-kooksi sitä meinaan kutsua. Musta tuntuu, että noi KVY:n kaavat on pienempiä kuin muut mitä olen tehnyt. S koko jäi siis tekemättä ja testaamatta, kun Pikkutytsy ei niitä ihan pienimpiä vaippoja käyttänytkään montaa viikkoa. Eikä oikeastaan edes ollut silloin tarvetta, kun käytettiin Imse Vimsejä ja harsoja villahousujen kanssa. Nyt tykätään käyttää näitä taskuvaippoja joko pul-kuorella tai villahousujen kanssa. Saa nähdä pitääkö tämä oma kaava kakat vaipan sisäpuolella. Melkein kaikista muista vaipoista ne tulee aina puntista tai selästä läpi. Ja minä sitten inhoan sitä kakan pesua vaatteista, kun se ei lähde irti.


Tässä vaipassa on ulkopuolella oranssia pulia ja peppua vasten tummanruskeaa mikrofleeceä. Tarroina Aplix ja Isoveikan valitsemasta norsunauhasta merkkipätkä.Coolmaxia tai kuivaliinakangasta pitäisi ostaa, mutta rahatilanne ei nyt justiinsa taida sallia. Jossain vaiheessa teen tilauksen Royal-tuotteelle, kun voitin Lauriidan blogista lahjakortin sinne. Jee! :) Kiitos Katjalle arvonnan järjestämisestä! Eipä olisi voinut tulla paljoa parempaan saumaan. Kyseiseen putiikkiin olenkin lähiaikoina suunnitellut klikkaavani tilausta.

Photoshoppia olen koittanut myöskin opetella (taas) ja tämän sain ihan itse (siis ilman miehen apua) muokattua irti taustastaan. Pidempää pinnaa tähän kuvankäsittelyhommeleihin tarvittaisiin, mulla ei oikein tahdo riittää varsinkaan, kun yksi kiljuu leikkimään lattialle ja toinen huutaa ruokaa vieressä. No ehkä kun silloin tällöin yrittää jotain kikkailla sen kanssa, niin jotain tarttuu tähän raskaus- ja imetysdementian vaivaannuttamaan päähänkin.

0 Response to "Vaippakaavan säätöä"

Lähetä kommentti