Pages

Kukkavaippa

Lähettänyt Ceraci , tiistai 21. elokuuta 2012 12:07

Pikkutytsylle alkaa Imse Vimsen flanellettet olla pieniä, joten vaippoja pitäisi tehtailla. Imuja on yllinkyllin, kun isoveli on päässyt kesän aikana eroon vaipoista, joten taskuja pitäisi ommella. Omaa kaavaani en ole vielä saanut aikaiseksi pienentää M-kokoon, joten tein nyt sitten KVY:n kaavalla tämän. Ulkopinta retrokukka-pulia ruskeana ja sisällä ruskeata mikrofleeceä.Toiseen vaippaan leikkelin samalla kankaat, mutta se on vielä ompelematta, kun pitäisi vaihtaa koneeseen langat. Ei saanut siis ommeltua samalla.

2 Response to "Kukkavaippa"

Maiju Says:

Hieno!

Mulle kestovaippailu on edelleenkin ihan hepreaa. Vaikka oon lukenut kuinka paljon oppaita, juttuja ja blogitekstejä, niin kaikki on ihan outoa. Nyt tälle juniorille on hommattuna näitä all-in-one vaippoja muutama kappale, ehkä mä niillä pääsisin alkuun?

Ceraci Says:

Maiju: Kyllä niillä alkuun jo pääsee. Niin se oli meilläkin isoveljen kanssa, että alkuun kokeiltiin rauhassa muutamien vaippojen kanssa ja siitä sitten pikkuhiljaa tein ja ostin niitä lisää. Parhaimman käsityksen kestovaippaviidakosta saa kun lähtee vaan kokeilemaan. :)

Lähetä kommentti