Pages

Rikkaruohotarha

Lähettänyt Ceraci , maanantai 18. kesäkuuta 2012 18:15

Tytön syntymän jälkeen olen voinnin mukaan laitellut puutarhaa pojun, miehen, äidin ja hänen miehensä avustuksella. Kasvimaa myllättiin ja rakennettiin parit kasvatuslaatikot. Laatikoihin istutin porkkanaa, erilaisia sipuleita, persiljaa, tilliä, purjoa ja salaateita. Perunaa olisi myös tarkoitus pistää vielä tuohon itse kasvimaahan, ei vaan ole kerinnyt/saanut vielä aikaiseksi. Nyt vaan odotellaan, että sieltä lähtisi jotain kasvamaan kunnolla. Rucola ja idänsalaattisekoitus on jo noussut pinnalle. Samoin ovat purjot ja sipulit lähteneet kasvamaan. Porkkana antaa odotuttaa itseään kuten myös herneet, jotka ovat istutettu tuohon kasvimaan reunaan.


Sen sijaan rikkaruohot ovat kyllä nostaneet jo sirkkalehtensä ja hiukan muutakin mullan pinnalle. Niitä kun en kaipaa sitten pätkääkään ja noihin kasvatuslaatikkoihin laitetussa mullassa niitä näyttää olevan oikein riittämiin. Tiedän mitä teen tänä kesänä, nypin koko armaan kesän rikkaruohoja. Viime kesänä kasvimaa pääsi rehottamaan aivan liikaa, kun oltiin toista viikkoa pois kotoa. Sen jälkeen oli järkyttävä homma saada rikkaruohoja ruokottua pois sieltä. Tänä kesänä uutta yritystä vaan peliin.

Muustakin puutarhasta voisi hiukan ottaa kuvia, kunhan tulisi nätti päivä.

Viikonloppuna muuten vietettiin tytön nimiäisiä. Siitä tulee lisää juttua, kun saan kuvat miehen kamerasta omalle koneelleni.

0 Response to "Rikkaruohotarha"

Lähetä kommentti