Pages

Hengissä ollaan

Lähettänyt Ceraci , perjantai 22. huhtikuuta 2011 23:20

Voi herramunjee, kun on taas aika hurahtanut ohi. Oma kone ei ole ollut päällä sitten maaliskuun puolivälin jälkeen (näköjään, silloin on tehty edellinen bloggaus). Päivisin koneella ei voi istua, kun Niko on hereillä. Muuten on kymmenen pientä sormea näppäimistöllä kirjoittamassa omaa tarinaa. Iltaisin ei enää jaksa istua koneella. Iltapalaa nassuun, telkkarista joku sarja ja höyhensaarille.

Nyt ollaan kuitenkin viettämässä pääsiäistä mummulassa, joten ajattelin, että mikäpä sen parempi aika istahtaa koneelle kuin nyt. Kyllä sitä on tullut tehtyä kaikenlaista ja jotain on kuvattunakin. Äsken tuossa tyhjensin kahden kuukauden kuvat kamerasta koneelle. Joten eiköhän tässä pääsiäisen aikana hiukan päivitystä saa tehtyä.

Uutta ulkoasua olen meinannut blogillekin vääntää. Pitää hiukan tutkia, että miten se onnistuu. Vaatimukset on yleensä aika korkealla, että mikä tahansa ei kelpaa. :D Toisin sanoen hiukan aikaa saattaa kestää, kun mieleinen löytyy. Ja tässä välissä voi ilmestyä erilaisia kokeilujakin.

Taidan palata vielä kuvien järjestämiseen, jos saisi sitten vaikka tännekin näytille jotain. Munarikasta pääsiäistä lukijoille!

0 Response to "Hengissä ollaan"

Lähetä kommentti