Pages

Auringosta nautiskelua

Lähettänyt Ceraci , keskiviikko 26. toukokuuta 2010 22:48

Tänään ollaan oltu suurimman osan päivästä Nikon kanssa ihan kahdestaan kotona. Mies lähti aamulla töihin "kotifirmaan" ja on siellä loppuviikon, ja Viima tuli taas puolestaan vasta illalla kotiin, kun on ollut viikonlopusta saakka tädilläni lomailemassa. Nikon kanssa saatiin siis viettää laatuaikaa. :) Meidän laatuaikaamme kuului ulkona touhuilua ja kävelyä. Päikkärikierrokselle kun lähdettiin, niin nappasin kameran mukaan. Ihanasti näkyy kesä jo tullen, vaikka pari päivää viileämpää on ollutkin. Tuossa läheisen joen/ojan varrella kukki tuomi ja pihalla on omenapuut täydessä kukassa. Kaunista!

 


Pitkän aikaa Niko tykkäsi päiväkävelyllä istuskella ja katsella, vaikka väsytti ihan hirveästi. Tässä kuvassa on väsynyt, mutta onnellisen näköinen poika. :)



Kevään kunniaksi blogikin sai uuden taustakuvan otsikolleen.

Ensimmäinen fufo

Lähettänyt Ceraci , keskiviikko 19. toukokuuta 2010 16:11

Päätin alkaa fufoilla, kun laatikkoon on kertynyt paljon keskeneräisiä töitä. Jos termi fufo on vieras, niin lisää infoa on täällä.

Ensimmäiseksi projektiksi otin villavaippahousut, koska niistä on nyt suurin tarve. Meillä ei ole kuin yhdet lyhkäpunttiset villapöksyt, joten näistä tuli sitten toiset. Halusin tehdä tällä kertaa erilaiset housut, joten nämä on tehty Kupukan ohjeella, tosin hiukan muokaten. (Nelosen puikot ja 80 aloitussilmukkaa.)

Ennen:


Ja jälkeen:

Kokeilin ensimmäistä kertaa neulahuovuttaa jotain kuvaa johonkin kiinni. Ihan kiva tuosta kukkasesta tuli, vaikka itse sanonkin. :) Eikä mennyt kovin kauaakaan tökkiessä, kun minulla on kolme neulainen huovutin.

Nyt pääsee pöksyt pesuun ja lanoliinikylpyyn, niin huomenna ovat jo varmaan käyttökunnossa.

Kirpparilöytöjä ja kesämies

Lähettänyt Ceraci , maanantai 17. toukokuuta 2010 00:28

Helatorstaina oli lastenvaatteiden ja -tavaroiden kirppari tuossa läheisen kylän tanssilavalla. Ystävän ja hänen lapsensa kanssa kävimme siellä pyörähtämässä. Meille mukaan tarttui lamppu Nikon huoneeseen. Siellä on kyllä lamppu, mutta on aikuismainen ja kamalan iso. Tämä kupu on sievän pieni ja siinä on kyljessä Disneyn hahmoja. Minullakin on muuten ollut lampussani Disneyn hahmoja. Sekin lamppu taitaa olla edelleen tallessa mamman vintillä, mutta on samalla lailla liian iso tuonne Nikon tulevaan huoneeseen. Siellä on katto niin matalalla, että kiva saada pikkuisen pienempi kupu sinne.


Ostin myös parit 80 senttiset puolipotkarit Nikolle. Poika kasvaa kuin kesäheinä ja vaatteita jää jatkuvasti pieneksi. Innostuin ostamaan myös yhden Hupimaan SiistiT -yövaipan (on siis uusi, tekijä oli paikalla myymässä). Meillä ei ole ennen yövaippailtu, kun olen tehnyt itse melkein kaikki vaipat, enkä oikein ole tiennyt, että mitä yövaippoihin voisi laittaa. Nyt aion kokeilla, kunhan uudet villikset pääsevät pois puikoilta. Tuo vaippa on muuten ensimmäinen uutena ostamani. Tähän mennessä kaikki ovat olleet käytettyjä tai tsi-vaippoja.


Viikko sitten ostin myös arskat Nikolle. Nyt kelpaa ulkoilla paisteellakin. Varsinkin kun Niko on alkanut viihtymään mieluummin istualtaan rattaissa, kuin vaunuissa maaten. Ulkona pitää nähdä, tylsää se siellä selällään vaan on kelliä. Nyt näyttää poju oikein kesäiseltä. :)

Golfkausi korkattu

Lähettänyt Ceraci , sunnuntai 16. toukokuuta 2010 23:27

Viikonloppu vietettiin molemmissa mummoloissa. Ja kyllä kelpasi viettää. Aurinkoa ja lämpöä riitti vaikka muille jakaa, niinkuin varmaan melkein koko maassa. Vaikka lauantai oli kyllä jo niin tuskaisen kuuma, mitään ei olisi jaksanut tehdä. Uimaan olisi tehnyt mieli, mutta laituri ei ollut vielä paikallaan. Niinpä lähdin golfkentälle palauttamaan avainta, kun se oli minulle viime kesän jäljiltä jäänyt. Uusi caddiemaster kuulemma tarvitsi sitä. :D

Samalla kun kentällä kävin, niin menin hutkimaan muutaman pallon rangellekin. Kentälle en uskaltanut vielä, ehkä tästä jossain vaiheessa. Kyllä on talvitauko tehnyt hyvää, kun viime syksynä meni vaan hermo, kun mailoja näki. Nyt se sujui yllättävän hyvin. Pallotkin lensivät suhteellisen suoraan. :D Pelikaverin vielä kun saisi, niin sitä voisi mennä oikein koittamaan kentälle kuinka peli kulkee.