Pages

Kirpparilöytöjä ja kesämies

Lähettänyt Ceraci , maanantai 17. toukokuuta 2010 00:28

Helatorstaina oli lastenvaatteiden ja -tavaroiden kirppari tuossa läheisen kylän tanssilavalla. Ystävän ja hänen lapsensa kanssa kävimme siellä pyörähtämässä. Meille mukaan tarttui lamppu Nikon huoneeseen. Siellä on kyllä lamppu, mutta on aikuismainen ja kamalan iso. Tämä kupu on sievän pieni ja siinä on kyljessä Disneyn hahmoja. Minullakin on muuten ollut lampussani Disneyn hahmoja. Sekin lamppu taitaa olla edelleen tallessa mamman vintillä, mutta on samalla lailla liian iso tuonne Nikon tulevaan huoneeseen. Siellä on katto niin matalalla, että kiva saada pikkuisen pienempi kupu sinne.


Ostin myös parit 80 senttiset puolipotkarit Nikolle. Poika kasvaa kuin kesäheinä ja vaatteita jää jatkuvasti pieneksi. Innostuin ostamaan myös yhden Hupimaan SiistiT -yövaipan (on siis uusi, tekijä oli paikalla myymässä). Meillä ei ole ennen yövaippailtu, kun olen tehnyt itse melkein kaikki vaipat, enkä oikein ole tiennyt, että mitä yövaippoihin voisi laittaa. Nyt aion kokeilla, kunhan uudet villikset pääsevät pois puikoilta. Tuo vaippa on muuten ensimmäinen uutena ostamani. Tähän mennessä kaikki ovat olleet käytettyjä tai tsi-vaippoja.


Viikko sitten ostin myös arskat Nikolle. Nyt kelpaa ulkoilla paisteellakin. Varsinkin kun Niko on alkanut viihtymään mieluummin istualtaan rattaissa, kuin vaunuissa maaten. Ulkona pitää nähdä, tylsää se siellä selällään vaan on kelliä. Nyt näyttää poju oikein kesäiseltä. :)

2 Response to "Kirpparilöytöjä ja kesämies"

Saikki Says:

Meillä on muuten myös arskojen osto listalla... Yritettiin nostaa myös selkänojaa pystympään, mutta se valjasosa on aivan liian pieni Eetulle. En oikein keksi miten saataisiin poitsu kivasti istuma-asentoon, kun niitä ei vaan saa tiukattua tarpeeksi. Tai sit ei vaan ymmärretä :D
On Niko jo kovasti taas kasvanut!

Ceraci Says:

Juu, meilläkään ei saada valjaita silleen napakaksi, mutta Niko nyt sitten istuu omalla retkotustyylillään siinä. :D Kyllä sitä aina välillä saa olla suoristelemassa, mutta tykkää kuitenkin olla mieluummin pystyssä kuin alhaalla.

Lähetä kommentti