Pages

Palleroita ja palloja

Lähettänyt Ceraci , keskiviikko 3. marraskuuta 2010 00:46

Viikonloppuna oltiin anoppilassa ja miehen mummulassa käymässä. Mummulassa on kolme ihanan pientä karvapalleroa. Kaksi näistä muuttaakin anoppilaan sitten kun ovat valmiita lähtöön ja yksi jää mummulaan äitinsä seuraksi. Suloisia. Hiukan olen allerginen kissoille, mutta pakko niitä silti oli käydä paijaamassa. <3 br="br">

Sunnuntai-iltana miehen veli ja avokkinsa kävivät meillä tuomassa Osaava nainen -messuilta "yli jääneitä" ilmapalloja. Kahdeksan niitä taisi yhteensä olla ja kyllä Nikolla niitten kanssa kivaa koko illan oli. :D


3 Response to "Palleroita ja palloja"

Saikki Says:

Voi eii... pikkuset kissanpennut on niiiin lutuisia <3 Mulla kans kissa-allergiaa, ja ilmeisesti oli koira-allergiaa myös, koska Neron lähdön jälkeen on ollut kumman hyvä hengittää kun saatiin karvat pois nurkista.

Vitsit että Niko on kasvanut! Iso poika jo! Eikös teilläkin ole kohta jo synttärit ovella :)

Ceraci Says:

Noi allergiat on kyllä tylsiä. Tuosta meidän karvakasasta ei onneksi mitään mulle tule, olisi se kurjaa, jos yhtäkkiä puhkeaisikin allergia.

Joo, ensi viikolla olisi virallinen synttäripäivä. Sunnuntaina kyllä jo juhlitaan, käynnissä on kuumeiset synttärisiivoukset ja -valmistelut. Huh, sanon minä!

Sophiru Says:

Voi ei kisulipentuja! <3 Onneksi ei sentään ole koiraanpentuja... :P

Lähetä kommentti